În ședința Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române din ziua de 25 octombrie 2018, prezidată de Patriarhul României, au fost luate mai multe hotărâri printre care și cea privind anul omagial și comemorativ 2020. Anul 2020 a fost declarat „Anul omagial al pastorației părinților și copiilor” și „Anul comemorativ al filantropilor ortodocși români”, scrie basilica.ro.

De asemenea, în cadrul aceleiași ședințe a fost aprobat programul-cadru pentru anul 2019, „Anul omagial al satului românesc (al preoților, învățătorilor și primarilor gospodari)” și „Anul comemorativ al patriarhilor Nicodim Munteanu și Iustin Moisescu și al traducătorilor de cărți bisericești”.

ImunoMedica


Anul în curs a fost declarat Anul Omagial al unității de credință și de neam și Anul comemorativ al Făuritorilor Marii Uniri din 1918, întrucât în 2018 se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.