ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Indiferent de ocazie ne dorim sa alegem de fiecare data cele mai speciale si frumoase cadouri pentru cei dragi. Chiar daca vorbim de persoane pe care le cunoastem destul de bine, de fiecare data ne este dificil sa facem alegerile potrivite, din teama sa nu oferim ceva prea banal sau care sa nu fie pe placul ei/lui. Insa, mediul online ne ajuta si de aceasta data cu o serie de recomandari din care putem fie sa ne inspiram, fie sa alegem direct cadourile care ni se par potrivite in functie de persoana si de ocazie. 

Pe AbcFashion.ro ai acces o serie de articole cu recomandari si idei de cadouri pentru femei, barbati si copii, cu o selectie variata de produse pe care le poti comanda direct online. Totul este mai simplu atunci cand avem la un loc ideile si recomandarile de cadou. Sa vedem in continuare care sunt sfaturile in alegerea cadourilor speciale pentru cei dragi.

Alegere cadouri pentru femei

Majoritatea femeilor pun accent destul de mare pe ritualul de ingrijire personala si pe partea de frumusete, chiar daca se machiaza sau nu in mod frecvent. In acest sens, un set de ingrijre a corpului sau a parului pentru mama sau bunica, alaturi de un accesoriu sau o bijuterie ar fi cadoul ideal de Ziua Mamei sau de Craciun. Este indicat sa te indrepti spre produse pe care stii ca le folosesc deja sau produse pe care stii ca si le doresc de mult timp, insa sunt inaccesibile sau costisitoare.

Daca vorbim de iubita/sotie atunci ai putea sa alegi dintr-o varietate mare de seturi de lenjerie intima sau un articol vestimentar de la un brand de lux, pe care stii sigur ca o va incanta. Nu uita de bijuteriile personalizate care fac diferenta in orice cadou, prin faptul ca se transforma instant intr-o amintire draga. 

Pentru adolescente te poti inspira de pe platforma online CoolGirl.ro, unde gasesti sfaturi legate de ultimele tendinte in moda si frumusete pentru tinere. Un parfum sau un set de machiaj ar incanta cu siguranta tinerele domnisoare. 

Alegere cadouri pentru barbati

In cazul barbatilor te poti inspira de pe Esquire.ro o platforma online dedicate barbatilor, unde esti mereu la curent cu ultimele tendinte in moda, accesorii si ingrijire. De regula, barbatii prefera cadourile practice sau pe cele pe care le pot crea sau asambla singuri. Poate fi vorba de puzzle-uri inteligente, machete, echipamente de sport, unelte sau accesorii pentru diferite activitati si pasiuni. 

De asemenea, exista numerosi barbati pentru care ingrijire parului, a pielii sau a barbii sunt esentiale pentru un look perfect, iar pentru acestia poti alege cu incredere seturi de ingrijire de lux sau produse si tratament de care stii ca se vor bucura in momentele de relaxare. 

Tinerii sunt preocupati mai ales de tehnologie si de ultimele aparitii in materie de gadget-uri si jocuri pe console sau PC. Daca acesta este cazul, poti alege un smartwatch sau accesorii de care stii ca au nevoie, cadouri ce pot fi completate de tricouri cu mesaje amuzante sau o pijama de sezon.  

Alegere cadouri pentru copii

Jucariile si hainutele sunt pe primul loc in recomandarile de cadouri pentru copii, indiferent de varsta. Secretul in alegerea cadoului potrivit este sa te interesezi un pic inainte de pasiunile celui mic, ce desene si animatii prefera, care sunt personajele preferate sau ce isi doreste sa fie atunci cand va creste. Daca iei in calcul aceste aspecte, vei alege de fiecare data un cadou care sa-l suprinda, sa-i starneasca interesul si sa il bucure. 

Mediul online este locul ideal de unde sa te inspiri in alegerea cadourilor potrivite pentru cei dragi si numai. Am vazut cateva platforme online pentru diferite tipuri de public, pe care le poti vizita pentru a descoperi care sunt interesele sexului opus.