ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un ipotetic RomExist ar plasa țara într-o zonă de insecuritate și tocmai de aceea consider necesară menținerea ei în actualul sistem geo-politic. Pe de altă parte, apartenența României la Uniunea Europeană poate avea consecințe nedorite pentru cei care știu să facă diferența între normalitate și anormalitate. 

Deși statutul UE garantează suveranitatea fiecărui stat membru, Parlamentul European face tot posibilul pentru a impune României legalizarea căsătoriilor între persoanele de același sex trecând peste hotărârea Curții Constituționale care a declarat legitimă consultarea cetățenilor printr-un referendum pe tema definirii statutului familiei.
 
Prezența ambasadorilor unor țări din Uniune, dar mai ales a ambasadorului Statelor Unite, principalul aliat al României pe linie militară, la Marșul "Diversității”, nu face altceva decât să alimenteze suspiciunea privind amestecul în treburile interne. Cei care nu sunt de acord cu o astfel de supoziție considera participarea înalților demnitari la parada homosexualilor drept o formă de exprimare a convingerilor personale. Să nu uităm însă că respectivii domni sau doamne nu sunt cetățeni de rând, ci diplomați de carieră, poziția acestora fiind și poziția țării pe care o reprezintă.