ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În pandemie s-a produs un jaf național din bani publici, transmite deputatul AUR Dan Tănasă, după anunțul DNA privind vaccinurile: „AUR a avut dreptate. Florine, așteptăm să ne povestești cum a fost cu achizițiile”.

PNL a anunțat deja, pe surse, că va vota pentru ridicarea imunității lui Florin Cîțu iar PSD cere ca cei vinovații să plătească.

„AUR a avut dreptate! Din nou! În pandemie s-a produs un jaf național din bani publici! Atât PNL, partenerul de guvernare al PSD, cât și USR, au încercat să îl ascundă. Comisia de anchetă înființată la solicitarea AUR a încercat să îl ignore. Florine, așteptăm să ne povestești cum a fost cu achizițiile! Acum nu mai au cum să fugă de justiție”, scrie pe Facebook Dan Tănasă, citat de ȘtiripeSurse.

Vedeți și ACTIVENEWS a avut dreptate când a cerut DOSAR PENAL pentru cele 52.805.690 doze de vaccin, în valoare de 1.005.498.687 euro. Le-a sunat ceasul: Florin Cîțu, Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă vizați de DNA pentru achiziția de seruri experimentale Covid

DNA cere Senatului României ridicarea imunității fostului premier, Florin Cîțu (PNL), în dosarul achiziției de vaccinuri.

Procurorii DNA cer președintelui Klaus Iohannis aviz pentru începerea urmăririi penale împotriva foștilor miniștri ai Sănătății – Vlad Voiculescu (USR) și Ioana Mihăilă (Reper).

Și George Simion a reacționat pe site-ul său: „Uite cum se dovedește încă o dată că am avut dreptate! De data aceasta, în privința achiziției vaccinurilor anti-Covid. DNA a cerut astăzi ridicarea imunității fostului premier Florin Cîțu și a foștilor miniștri ai Sănătății Vlad Voiculescu și Oana Mihăilă, procurorii susținând că prejudiciul ar fi de peste 1 miliard de euro.

Așa cum am semnalat încă din timpul pandemiei, românii au fost literalmente furați și mințiți pe față de către PNL și USR. Profitând de panica ce se instaurase în rândul populației, acești propăvăduitori ai totalitarismului au comandat zeci de milioane de doze de vaccinuri de care nu ar fi fost nevoie, în valoare de peste un miliard de euro. De ce? Lăsăm Justiția să se pronunțe în acest caz!

Acum înțelegem de ce comisia de anchetă înființată la solicitarea AUR a fost complet ignorată de către restul parlamentarilor. Pur și simplu încercau să își acopere urmerele, ca nu cumva românii să afle adevărul. Și-au bătut joc nu numai de întreagă populație, ci și de bugetul țării, plătind o sumă astronomică pentru niște doze de vaccin pe care nu le voia nimeni.

Ne-au făcut teroriști, ne-au închis în case, au încercat să ne forțeze să ne vaccinăm, ne-au furat banii. Cam la asta se rezumă cei 2 ani de pandemie, timp în care întreaga clasa de mijloc a fost ruinată din punct de vedere financiar, iar anumiți politicieni se imbogateau peste măsură. Din vaccinuri, din măști, din izolete, din teste anti-Covid și din suferința românilor. Dar iată că adevărul iese la iveală într-un final

De fiecare dată când o să mai ardă un spital sau o să mai moară pacienți care au contractat bacterii în timpul internării, amintiți-vă că Guvernul lui Cîțu a comandat doze de vaccin în valoare de miliarde de euro. De fiecare dată când autoritățile se plâng că nu există bani pentru modernizarea spitalelor, amintiți-va că același Guvern organiza tombole pentru vaccinați în valoare de milioane de euro.

Aceste caractere sinistre, care vă numeau „analfabeți funcționali” pentru că nu voiați să vă vaccinați, care vă restrictionau dreptul la libertate în timp ce își organizau propriile congrese, merită să ajungă la coșul de gunoi al istoriei. Pentru tot răul pe care l-au făcut, pentru toate viețile pe care le-au distrus, pentru toate certificatele verzi pe care le-au propus.

Domnule Cîțu, domnule Voiculescu, doamna Mihăilă, să vă fie rușine! Ați zdrobit viețile a sute de mii de români, ați devalizat economia țării, ați încercat să instaurati un regim de teroare medicală în România, crezând că veți putea scapă basma curată. Crezând că românii vor uita tot ce ați făcut! Din păcate pentru dumnevoastră, ați eșuat!”, a transmis George Simion.

Recent, AUR a găzduit la Parlament o foarte importantă reuniune internațională pe tema Crizei mondiale declanșate prin Afacerea Covid, organizată în parteneriat cu Dr. Robert Malone din SUA.

Lucrările și Concluzia acestuia le puteți urmări AICI