ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La câteva ore după ce a participat la festivitatea de absolvire a colegiului său, Isaiah Harris a fost dus de urgență la camera de gardă după ce s-a plâns că nu mai poate respira. Odată ajuns la spital, Harris a suferit un atac de cord în timp ce aștepta tratamentul, informează The Defender.

Harris a fost diagnosticat cu o inflamație a inimii, sau miocardită. Afecțiunea a fost atribuită ulterior vaccinului anticovid de la Pfizer - dar medicii au refuzat inițial să creadă că afecțiunea sa are vreo legătură cu vaccinul, a declarat Harris președintelui Children's Health Defense, Robert F. Kennedy Jr. în cadrul emisiunii "RFK Jr. The Defender Podcast",

După ce a fost spitalizat timp de patru zile în Rogers, Arkansas, Harris a fost externat și trimis acasă cu medicamente pentru a-i amorți inima și a reduce umflăturile. Dar când a încercat să telefoneze medicului pentru a-i spune că încă suferă de dureri de inimă, asistentele l-au blocat, a spus el.

”Mi-au închis telefonul în nas și nu m-au lăsat să să vorbesc cu medicul".

Aproximativ o lună și jumătate mai târziu, Harris a mers la doctorul Allen Kline de la Clinica Cleveland din Ohio, după ce a fost recomandat de un prieten. Kline este conștient de legătura dintre vaccinurile anticovidcu ARNm și miocardita. El a fost martor la sute de cazuri, a declarat Harris.

Harris i-a spus lui Kennedy că s-a simțit presat să facă vaccinul. El a spus că a crezut că este sigur, că nu există niciun risc.

"Plănuiam să dau la de medicină și am crezut că este o cerință", a spus Harris. "Există o mulțime de presiuni pentru a-l obține”.

Deși Harris nu și-a revenit complet, a spus că se simte mult mai bine. Cu toate acestea, a fost sfătuit să își mențină un nivel scăzut de activitate în următoarele șase luni și nu poate face mai mult decât să-și plimbe câinele.