ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În acest moment, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Focșani desfășoară cercetări la fața locului cu privire la un caz de deces, sesizat astăzi, 25.09.2023, ora 15.05, prin apel 112, ne informează presa și poliția din Vrancea.

Din primele verificări efectuate rezultă că apelantul, un bărbat din municipiul Focșani a găsit-o pe soția sa, în vârstă de 32 ani, decedată, pe bancheta din spate a autoturismului personal, parcat pe o stradă din municipiu.

Cadavrul, care nu prezenta urme vizibile de violență, a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vrancea, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului de caz, în cadrul unui dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews