ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dan Ciornei (55 de ani), tatăl fotbalistului Andrei Ciornei de la FC Panciu, jucător care a evoluat și la CSM Focșani, dar și la Sanorom Bolotești, a murit sâmbătă noaptea în timpul unei nunți care avea loc la Pensiunea Sara din Focșani, transmite Ediție de Vrancea.

Era un om deosebit, plin de viață, extrem de civilizat și prietenos. Era la o nuntă la Pensiunea Sara. A dansat, a venit apoi la masă și… a murit.”, a povestit o persoană care-l cunoștea.

Dan Ciornei era șofer de microbuz școlar, uneori ducând echipele de juniori, de băieți sau de fete (Estera Țifești) la meciurile programate în campionat. Extrem de apreciat de micuții fotbaliști și de părinții acestora, Dan Ciornei va rămâne în memoria oamenilor ca omul care scotea mereu bani din buzunar pentru copiii care nu-și permiteau o apă, un suc sau ceva dulce.

Mesajele de condoleanțe au început să apară pe rețelele de socializare încă de ieri, Dan Ciornei fiind regretat de toți cei care l-au cunoscut.

Apropiații ne-au transmis că era dublu vaccinat. A pus capul pe masă și a murit...

Mai multe detalii la sursă.

Citiți și EXCLUSIV. FOTOGRAFIE și MĂRTURIE despre jandarmul de 36 de ani mort subit la o nuntă din Beiuș. GROAZĂ: Tânărul nu avea afecțiuni cardiovasculare și era într-o formă fizică foarte bună

De la Constanța, aflăm dintr-un anunț de duminică, 10 iulie, al Facultății de litere:

„Colega noastră, lect. univ. dr. Ionela Duduță de la colectivul de Limba Germană a Facultății de Litere, s-a stins, în această dimineață, după săptămâni întregi în care s-a luptat să trăiască.

Ionela Duduță a fost un profesor dedicat și pasionat de activitatea de predare și cercetare, căruia îi plăcea să lucreze cu studenții, dar dincolo de asta a fost un om minunat, întotdeauna o sursă de energie pozitivă, de zâmbet, de inspirație.

Regretăm enorm dispariția ei mult prea devreme dintre noi.

Dumnezeu să o odihnească în pace!”.

Conducerea Universității „Ovidius” a transmis de asemenea:

„Ne exprimăm regretul profund la vestea decesului colegei noastre Ionela DUDUȚĂ, lector universitar doctor al Facultății de Litere.

Noi, colegi și studenți, suntem recunoscători Ionelei pentru anii de muncă la catedră, pentru energia sa profesională și sufletească dăruită.

Transmitem condoleanțe familiei îndoliate.

Dumnezeu să o odihnească în pace!”.

Avea 45 de ani.

Federația Română de Karate WUKF a transmis, de asemenea:

„Întreaga suflare WUKF Romania regreta trecerea mult prea timpurie in nefiinta a colegei noastre, Ionela Duduta, legitimata la CS Karate Dojo Ken Constanta.

Ionela a contribuit la zestrea de medalii a federatiei, cucerind medalia de argint la Campionatul Mondial de la Cluj, din septembrie 2021.

A fost o persoana deosebita, cu mult respect si devotament pentru valorile Artelor Martiale promovate de federatia noastra. Ionela va ramane vesnic in amintirea noastra.

Dumnezeu să o odihnească!”