ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O conferință anuală de elită, organizată doar pe bază de invitație în Sun Valley, Idaho, are loc săptămâna aceasta, iar pe lista de invitați se află miliardari și persoane cu putere de decizie din cadrul marilor maeștri ai universului tehnologic și din mass-media.
 
Vor participa Sheryl Sandberg, director de operațiuni al Facebook, Bob Iger, director executiv al Disney, Anderson Cooper, prezentator CNN, Robert Kraft, proprietarul Patriots, și, posibil, Jeff Bezos, fondatorul Amazon. Averea estimată a participanților depășește 588 de miliarde de dolari în acest an, conform Breitbart.

Daily Mail anunță că jucătorii cheie din industria tehnologică și media vor sosi în Sun Valley, în Idaho, în această săptămână, pentru începutul "taberei anuale de vară a miliardarilor", organizată de banca de investiții Allen & company. Se estimează că averea participanților depășește 588 de miliarde de dolari.

Conferința de cinci zile se desfășoară între 6 și 10 iulie și are loc la marginea Pădurii Naționale Sawtooth din Idaho, într-un orășel de 1.500 de persoane.
 
Printre invitații prezenți la eveniment se numără Robert Kraft, proprietarul New England Patriots, Sheryl Sandberg, directorul operațional al Facebook, Reed Hastings și Ted Sarandos, co-directorii executivi ai Netflix, Gayle King de la CBS News, Anderson Cooper de la CNN, John Donahoe, directorul executiv al Nike, Michael Eisner, fostul director executiv al Disney, Michael Eisner, Shari Redstone, președintele ViacomCBS, și Stacey Bendet, directorul executiv al companiei de modă Alice + Olivia.

Un avion aparținând lui Jeff Bezos a sosit pe aeroportul local din Hailey, în apropiere, dar cofondatorul Amazon, care a demisionat recent din funcția de director general al companiei, nu și-a făcut încă o apariție publică la eveniment.

Printre participanții la ultima conferință din 2019 s-au numărat Mark Zuckerberg, directorul general al Facebook; Anne Wojcicki, directorul general al 23andMe; fiul lui Rupert Murdoch, Lachlan Murdoch, care este directorul general al Fox Corporation; Dan Schulman, directorul general al PayPal; Marne Levine, directorul de operațiuni al Instagram; Steve Easterbrook, șeful McDonald's, și Shari Redstone, miliardar din domeniul media.