ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Omagii au fost aduse băiatului care "a avut întotdeauna un zâmbet pe față", după ce a murit subit, transmite Echo Liverpool.

Localurile din Pride Quarter și sute de membri ai comunității LGBTQ+ din oraș au fost șocați de vestea morții subite a lui Loughlan Brown, cunoscut sub porecla de Locky, un tanar influencer din Liverpool, UK, in varsta de doar 22 de ani, activist LGBT.

The Poste House, de pe Cumberland Street, Heaven de pe Victoria Street și GBar de pe Eberle Street, unde Locky a lucrat anterior, toate au adus un omagiu pe rețelele de socializare după vestea tragică.

Într-o postare pe Facebook, Poste House a spus: "Este una dintre cele mai grele postări pe care a trebuit să le scriem vreodată pe această pagină. Toți cei de la Poștă își vor aminti mereu de tine pentru că erai o persoană atât de plăcută, cu unul dintre cele mai frumoase zâmbete pe care le-am văzut vreodată. Cuvintele nu pot descrie tristețea și durerea pe care o simțim cu toții în acest moment. Un tânăr atât de drăguț, plecat mult prea devreme. RIP Locky."

Heaven Liverpool a scris: "Suntem foarte întristați să aflăm de moartea lui Loughlan, un tânăr uimitor în comunitate care nu a încetat niciodată să zâmbească și să răspândească bucurie tuturor celor pe care i-a întâlnit. Gândurile și dragostea noastră se îndreaptă către toți prietenii și familia sa x

Iar Gbar Liverpool a scris pe Instagram: Toți cei de la G Bar sunt în stare de șoc și de neîncredere absolută la vestea tragică a prietenului nostru și fost membru al personalului Loughlan. Un tip atât de drăguț, plecat mult prea devreme. RIP".

O persoană a scris: "Cel mai frumos suflet din toate timpurile. Îți vom simți lipsa, Locky". Între timp, o alta a scris: "Întotdeauna m-ai făcut să râd și să zâmbesc la serviciu. Erai atât de tânăr. O persoană atât de bună și de drăguță". Iar o a treia persoană a comentat: "Mă bucur atât de mult că am avut plăcerea de a-l cunoaște pe acest om frumos".

Un alt comentariu a spus: "Am fost foarte fericit: "Cuvintele nu sunt niciodată suficiente, o pierdere tragică a vieții unui tânăr atât de cald și atrăgător, cu un zâmbet care încălzește inima oricui. Chiar nu-mi vine să cred că scriu asta, dar realitatea este sfâșietoare." Un prieten a adăugat: "Nu voi uita zâmbetul tău și gropițele de pe obraji. Râsetele pe care le împărtășeam și chiar și lacrimile. Îți mulțumesc că ai fost prietenul meu și că ai fost acolo pentru mine".

Foștii colegi ai lui Locky de la McDonald's Albert Dock au declarat că plănuiesc o lansare de baloane în memoria lui luni, 2 octombrie, în memoria lui. Cei care doresc să participe sunt încurajați să aducă un balon sau o lanternă "pentru a o trimite la Locky în ceruri".