ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un bărbat de 28 de ani, sănătos, a murit subit la domiciliul său, la patru luni după ce s-a căsătorit cu iubita sa din copilărie. Jeanluke Galea Duca a fost descris ca fiind "bun la suflet", "liniștit" și "matur" de către prietenii șocați, care au transmis, de asemenea, condoleanțe noii sale soții, Rebecca, relatează Times of India.
 
Jeanluke Galea Duca married his childhood sweetheart Rebecca four months before he died. PHOTO: Saviour Spiteri Peregin

Soția a încercat să dea de el dimineața, deoarece lucra de acasă, iar când acesta nu i-a răspuns, s-a dus acolo împreună cu tatăl său și l-au găsit mort, potrivit unui prieten apropiat.

"Era un om sănătos", a spus el. "Nu fuma și făcea exerciții fizice în mod regulat. De aceea nu putem accepta acest lucru. Nu îl voi uita niciodată. Pierderea lui este uriașă".

Cauza morții nu este cunoscută. Galea Duca era un pasionat de mașini. S-a căsătorit cu Rebecca pe 18 iunie anul acesta. El a împlinit 28 de ani pe 9 octombrie.

"Jeanluke era foarte matur pentru vârsta lui. Era un om liniștit și un om sănătos", a declarat un alt apropiat al familiei, pentru Times of Malta.

Mătușa sa, s-a declarat, de asemenea, șocată de veste și și-a amintit pe rețelele de socializare cât de fericit a fost tatăl său când, în urmă cu 28 de ani, a anunțat că va avea un băiat.

Incidentul vine la doar o săptămână după ce un tânăr de 22 de ani, Justin Tabone, a murit după ce s-a prăbușit pe un teren de fotbal, fiind suspectat de atac de cord. 

Prim-ajutorii au încercat să îl resusciteze, dar acesta a murit la spitalul Mater Dei din Malta.
  

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews