ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Consilierul municipal PNL Corina Dăncilă a propus marți ca primăria și Inspectoratul pentru Situații de Urgență să găsească soluții ca să stârpească ploșnițele din oraș, informează Agerpres.

„Anul acesta a fost chiar o invazie mare de ploșnițe. Cei care au făcut caietul de sarcini, am văzut că au scris acolo ca să facă dezinsecția pentru țânțari și căpușe. Anul ăsta a fost destul de urât. Și eu am grădină și am stropit destul de des pentru că nu suporți lucrul ăsta.
 
Al doilea aspect mi l-au semnalat oamenii și am văzut și în presă în anii trecuți, legat de vulpile care au invadat exteriorul orașului pe la toate containerele de gunoi. Din păcate, sunt tot mai multe, tot mai agresive, sunt cu tot felul de boli.
 
Poate cineva din primărie, serviciul care se ocupă de deratizare împreună cu cei de la nu știu, mediu, ISU, să găsească o variantă, o soluție, pe lângă urși, avem și vulpi. Până la urmă este pentru siguranța cetățenilor”, a spus Corina Dăncilă în ședința Consiliului Local.