ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Reprezentanții Primăriei Sibiu au anunțat, marți, că cele mai mari două centre de vaccinare din Sibiu își vor închide porțile din cauza lipsei de interes a sibienilor înspre vaccinare. Este vorba despre centrele de vaccinare de la Redal Expo, care își vor închide, așadar, activitatea, începând cu 1 iulie, anunță Știri pe surse.

”A funcționat și mult!”

Centrele de vaccinare de la Redal Expo au fost deschis din luna ianuarie a acestui an , iar locația acestora a fost pusă la dispoziție gratis de către un antreprenor local.

”Ultima speranță”!

În Sibiu, vor mai continua să fie deschise doar centrele de vaccinare din parcarea Piața Teatrului, din zona Industrială Vest, precum și din cadrul Spitalului Militar.

În total, doar 35,4% din populația eligibilă din Sibiu s-a vaccinat. Însemnând că, mai mult de jumătate din sibieni nu s-au lăsat influențați de campania de vaccinare, fie din motive personale sau medicale.