ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Avocatul Dan Chitic a transmis pe pagina sa de Facebook un mesaj tulburător, întru ajutorarea prietenul său afectat grav de serurile experimentale Covid la doar 45 de ani:

Vin către voi cu o MARE RUGĂMINTE:

„Vă rog să îmi recomandați o casă de îngrijire permanentă (nu îi voi spune azil!) pentru prietenul meu rămas imobilizat la pat și cu unele probleme neurologice în urma injecției minunate.

Căutam un loc în București care să fie primitor, cu oameni cu experiență în lucrul cu persoanele cu dizabilități neurologice și în care să aibă parte și de kinetoterapie. Ideal ar fi în partea de nord a Bucureștiului.

Foarte important: cum resursele sunt pe terminate și statul nici nu despăgubește și nici nu asistă persoanele afectate de vaccin, prețul trebuie să fie unul rezonabil.

Vă mulțumesc anticipat pentru ajutorul dat!”

Cine poate să ajute să-l contacteze pe avocat pe pagina sa de Facebook sau la telefon 0744 507 753.

Citiți aici cum s-a întâmplat: Relatare cutremurătoare a avocatului Dan Chitic: Rugați-vă pentru vecinul meu George, vaccinat cu Pfizer! Doctorița a spus sec: E AVC. E in comă profundă!

Reamintim și o altă tragedie din viața avocatului: Av. Chitic acuză: Vaccinul mi-a omorât fratele!