ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În Occident, cei care s-au opus restricțiilor pandemice au fost marginalizați social, demonizați de presă, bătuți (Canada și alte „democrații”). Dar nu condamnați la 10 ani de închisoare ca în Rusia (link aici, foto mai sus)!

Ideea că lipsa restricțiilor ar fi un concept politic rusesc este o prostie - fix Rusia a avut un regim foarte dur privitor la restricții. Au renunțat la ele abia luna asta. În mod inconștient (sau poate chiar au urmărit asta, de fapt) elitele politice au propagat ideea că Rusia a fost un bastion în apărarea drepturilor și libertăților individuale în ultimii doi ani - ceea ce este total fals. Contrar „opiniei publice”, cine s-a opus restricțiilor nu a fost în mod pragmatic pro-rus, ci anti-rus.

Pentru că fix restricțiile și deciziile politice nefundamentate epistemic, ci doar pe „știința oficială” care convine guvernelor, au fost cele care au slăbit Europa și America mai ales din punct de vedere economic și energetic. Astfel, a fost realizat contextul perfect de slăbire generalizată a societăților occidentale, de neîncredere a cetățenilor în guverne, în care Putin a putut să facă mutarea pe tabla de șah a geopoliticii.

Dacă guvernele de la București până la Washington nu slăbeau economia și nu sărăceau oamenii și statele prin deciziile lor din ultimii doi ani, Putin nu ar fi atacat Ucraina.

Adevărații putiniști sunt cei care au folosit în „regimuri democratice” metode totalitare, care au cumpărat presa cu milioane de euro și au asmuțit-o împotriva cetățenilor care contestau deciziile autorităților.

Adevărații putiniștii sunt cei care au militarizat statele în dauna libertății. Putiniștii sunt cei care și-au luat China comunistă drept model perfect de organizare și cei care voiau ca românii să fie bătuți pe stradă ca în India pentru că ieșeau din case. Putiniști sunt cei care au obsesia controlului electronic total asupra vieții cetățenilor, exact cum se întâmplă, de fapt, în Rusia și China de vreo 10 ani, visând la un sistem de credit social.

Adevărații putiniști sunt cei care au făcut Europa dependentă de gaz și cărbune rusesc și care au urlat aiurea ani de zile împotriva energiei nucleare, hidroelectrice și care au sărăcit europenii cu „certificate verzi” și utopii ecologiste. Ah, să nu uităm: Greta Tunberg se opune aderării Suediei la NATO!

Adevărații putiniști sunt toți ăia care v-au zis că Rusia nu o să atace, că „Putin știe ce face, e înțelept” și care acum vă zic că o să fie bine la iarnă dacă o să plătim taxe și impozite mai mari și dacă o să stăm cuminți în case la 17-19 grade. Doar eroii stau sechestrați la domiciliu de către stat, nu?

Adevărații putiniști vorbesc despre „poporul moldovenesc” și „identitatea moldovenească” și nu vor reunirea Basarabiei cu România.

Adevărații putiniști văd rezistența armată anticomunistă drept „antidemocratică” și îi condamnă fără temei pe toți cei care s-au opus comunismului drept „criminali de război”.


Adevărații putiniști vor ca românul de rând să nu știe cum să țină o armă în mână și să nu fie pregătit fizic, să fie cuminte și docil, ca să poată schimba ușor un stăpân cu alt stăpân.

În absența unei culturi de apărare a drepturilor și libertăților individuale și a opoziției noatre față de derapajele totalitare ale guvernanților, Europa și „lumea civilizată” se aseamănă deja de ani de zile din ce în ce mai mult cu Rusia/URSS și cu China. Până când?


Citiți și RAS-PUTIN RADE CU SPUTNIK. Morții și fețele nevăzute ale Dictaturii Vacciniste din Rusia