ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, a câștigat turneul WTA de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 2.643.670 dolari, sâmbătă, după ce a învins-o dramatic în finală pe kazaha Elena Rîbakina (20 ani), cu 3-6, 6-3, 7-6 (7-5), informează Agerpres

Halep (28 ani) a câștigat pentru a doua oară titlul la Dubai, după ce s-a impus și în 2015, acesta fiind al 20-lea titlu obținut în cariera sa.

Românca, principala favorită, a învins-o pe adversara ei la capătul unui meci de mare luptă care a durat două ore și 27 de minute.

„A fost un meci mare, o felicit pe Elena, are mulți ani în față și poate obține rezultate mari. Am luptat din greu, îmi place să joc aici. Acum sunt aproape moartă. Mereu este frumos în Dubai, am amintiri frumoase de aici. Mulțumesc tuturor fanilor, au fost uimitori, vă mulțumesc și apreciez mult sprijinul vostru”, a declarat Simona Halep după meci, la interviul de pe teren, citat de Digi24.ro

Simona Halep s-a retras din turneul WTA de la Doha, care are loc săptămâna viitoare.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews