Simona Halep a efectuat, duminică, în cadrul complexului de la Roland Garros, ședința foto oficială, în calitate de campioană la French Open, scrie news.ro.


Îmbrăcată într-o rochie neagră, Halep a pozat cu trofeul cucerit, Cupa Suzanne Lenglen.
 
În trecut, fotografiile oficiale se făceau la Turnul Eiffel sau în alte locuri celebre ale Parisului, dar în ultima perioadă, organizatorii au renunțat la acest obicei. La ediția precedentă, campioana Jelena Ostapenko a efectuat ședința foto oficială tot în complexul de la Roland Garros.

Simona Halep, locul I WTA, a câștigat, sâmbătă, turneul de la Roland Garros, după ce a învins-o, în finală, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1, pe americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA. În urma acestui succes, primul din carieră la un grand slam, Halep a devenit prima jucătoare română care câștigă un "major", după Virginia Ruzici, care s-a impus, în 1978, tot la French Open.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.