ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cu câteva zile în urmă Simonei Halep i s-a părut amuzant să se fotografieze și să să se mai și promoveze pe Facebook cum își pune singură masca pe figură, la dublu. Despre obiectul simbolic al îmbotnițării planetei însuși Anthony Fauci, marele Arafat al Americii, spunea într-un sfat electronic pentru fostul ministru al Sănătății SUA că este inutilă. Acum, sportiva a fost silită să anunțe implicit și că vaccinul Pfizer pe care l-a făcut ca să participe la competițiile sportive internaționale nu i-a fost de folos. Ba poate chiar dimpotrivă.

Într-o postare în limba engleză publicată pe Facebook și Instagram, Simona Halep transmite „cu tristețe” că se retrage de la acestă ediție a turneului de la Wimbledon „din cauză că nu m-am putut recupera complet după accidentarea la gambă”. 

Din păcate, corpul meu nu a cooperat și trebuie să amân revenirea la Wimbledon pentru anul următor. Recunosc că sunt foarte dezamăgită din cauza acestei situații. Această perioadă a fost dificilă pentru mine, să ratezi două turnee majore (Și Roland Garros și Wimbledon) reprezintă o provocare atât din punct de vedere fizic, cât și mental.”, a scris Simona Halep, care, în încheiere, a mulțumit tuturor pentru înțelegere și sprijin.

La finalul lunii februarie, mai precis pe 24, sportiva s-a vaccinat propagandistic și preferențial cu serul Pfizer și nu cu AstraZeneca, așa cum erau vaccinați profesorii în aceeași perioadă, „având în vedere competițiile la care urma să plece”, conform unei declarații a însărcinatului cu înțeparea, Valeriu Gheorghiță, bucuros de propaganda adusă campaniei de vaccinare prin injectarea în direct a Simonei Halep. 

DigiSport amintește că Simona Halep s-a accidentat la gamba piciorului stâng pe 12 mai, în timpul meciului cu Angelique Kerber de la Roma. Din cauza problemelor medicale, sportiva din România a ratat turneul de la Roland Garros. Revenirea pe teren a Simonei Halep era programată chiar pentru săptămâna precedentă, la Bad Homburg, dar accidentarea nu i-a permis să joace. 

Sportiva clasată pe locul trei în ierarhia mondială a tenisului feminin a sperat că situația sa medicală se va ameliora până pe 28 iunie, când este programat startul competiției de la Wimbledon, ceea ce, însă, nu s-a întâmplat.

Halep a declarat și că marele ei obiectiv este o medalie la Jocurile Olimpice, competiție care începe la Tokyo la 23 iulie. Să vedem dacă va coopera corpul ei cu ea până atunci. Noi îi dorim cât mai multă sănătate, conform dictonului latin Mens sana in corpore sano!