ACTUALIZARE 21:37 Sportiva română, Simona Halep, a pierdut finala turneului de la Madrid în fața olandezei Kiki Bertens, scor 6-4, 6-4.

Partida a durat 1 oră și 28 de minute.


ACTUALIZARE 11.05/10:50 Simona Halep s-a calificat vineri, pentru a patra oară în carieră, în finala turneului de la Madrid.

Tenismena noastră, de două ori câștigătoare la competiția din capitala Spaniei, a trecut în semifinale de elvețianca aflata pe locul 18 în ierarhia WTA, Belinda Bencic.

Simona a avut nevoie de trei seturi pentru a o învinge pe Bencic, scor 6-2, 6-7 (2), 6-0.

În finala programată sâmbătă seară, Simona o va înfrunta pe câștigătoarea celei de-a doua semifinale, în care se întâlnesc Sloane Stephens și Kiki Bertens.
 
Știrea inițială

Simona Halep (3 WTA) s-a calificat, joi, în semifinalele turneului de la Madrid, după ce a trecut de australianca Ashleigh Barty (9 WTA) în două seturi, scor 7-5, 7-5, scrie Mediafax.
 
Cele două seturi au avut o desfășurare similară. Barty a pierdut pe serviciul lui Halep, australianca a revenit, însă fostul număr 1 mondial a făcut break-ul la 5-5 și s-a impus atât în primul, cât și în al doilea act, cu scorul de 7-5, după aproximativ o oră și 30 de minute.

Este pentru a patra oară când Simona Halep ajunge în semifinalele turneului de la Madrid, loc unde s-a impus de două ori, în 2016 și 2017.

În semifinale, Simona Halep o va întâlni pe câștigătoarea duelului dintre Naomi Osaka (1 WTA) și Belinda Bencic (18 WTA), care se dispută astăzi. Partida din penultimul act va avea loc vineri, la o oră ce urmează să fie stabilită ulterior.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews