ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep a prezentat trofeul de la Wimbledon și acasă, la Constanța, într-o ceremonie organizată în orașul de la malul mării.

Mii de constănțeni, dar și de turiști, au aclamat-o pe Simona, care s-a plimbat prin oraș într-un autobuz supraetajat, alături de câteva zeci de copii.

De sus, de pe platforma superioară, campioana de la Wimbledon și-a prezentat trofeul celor ce s-au strâns pe traseul bulevardul Tomis - strada Termele Romane - bulevardul Regina Elisabeta - Piața Ovidiu.

Înainte să ajungă în piața Ovidiu, Simona a avut parte și de o surpriză: dintr-un elicopter au fost aruncate petale de flori!

De pe o scenă, campioana a prezentat trofeul miilor de constănțeni și de turiști veniți să o aplaude.

Simona Halep a povestit mulțimii cum a început să joace tenis, când a câștigat primul trofeu, respectiv la 6 ani și jumătate.

Sportiva a spus că obiectivul său principal este acum olimpiada și țintește o medalie, indiferent de care, „medalie să fie”.

Simona Halep a cucerit trofeul de la Wimbledon, sâmbătă, 13 iulie, după ce a trecut în finală de Serena Williams, scor 6-2, 6-2, într-o partidă care a durat doar 55 de minute. Pentru constănțeancă a fost al doilea titlu de Mare Șlem din carieră, după cel de la Roland Garros, din 2018.

La final, copiii au aruncat mingi cu autograful celei care a reușit să aducă în România, pentru prima dată, râvnitul trofeu de la Wimbledon.