ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE 15.07/18:15 Sportiva română Simona Halep a revenit acasă după succesul de la Wimbledon 2019.
 
Iată cuvintele rostite de ea la Salonul Oficial al Aeroportului Otopeni:
 
„Este o primire deosebită, călduroasă, ca de fiecare dată. Aș vrea să mulțumesc familiei pentru tot  sprijinul de când am început tenisul, tuturor antrenorilor mei de când am ținut prima dată o rachetă, la 4 ani și jumătate, echipei mele, federației și tuturor oamenilor care mă susțin. Sunt persoane în viața mea care m-au ajutat să cred în mine să câștig astfel de trofee. Mulțumesc tuturor!”, a declarat Simona Halep la sosirea în țară.

„O să stau câteva zile, mă odihnesc și o iau de la capăt. Săptămânal am câte un obiectiv. Fiecare turneu e un obiectiv important și vreau să dau maxim", a mai spus Simona.

„Am dormit foarte bine înaintea finalei, turneul de la Rolan Garros de anul trecut m-a ajutat. Am avut experiență și am știut să gestionez. Am fost destul de lucidă, a fost clar ce am de făcut. Consider că a fost meciul perfect, ziua perfectă și nu m-am gândit nicio secundă la scor”.

Atunci când a fost întrebată dacă va purta drapelul României la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de anul viitor, Simona Halep s-a uitat spre Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român și a răspuns: „Vai, vă mulțumesc că ați adus vorba despre asta. L-am rugat acest lucru acum câteva luni și i-am spus că îmi doresc foarte mult acest lucru și mi-aș dori, dacă nu e prea mare presiunea, să ne și spună dacă e de acord”. Covaliu a dat din cap afirmativ, iar Simona a glumit și a spus: ”E înregistrată”.

Știrea inițială


Jucătoarea română de tenis Simon Halep a postat, duminică după-amiază, noi imagini cu trofeul primit la Wimbledon, după ce a învins-o pe jucătoarea americană Serena Williams cu 6-2, 6-2.

„M-am pozat cu noul meu prieten bun, la noul meu club”, a scris Simona Halep pe Twitter.

În imagini, Simona poartă o rochie roșie și ține zâmbitoare trofeul în brațe.

După victoria de vineri de la Wimbledon, Simona Halep se va întoarce în România abia luni după-amiază. Sosirea campioanei de la Wimbledon a fost anunțată pentru luni, ora 17:00, la Salonul Oficial de pe Aeroportul Henri Coandă.