ACTUALIZARE 15.07/18:15 Sportiva română Simona Halep a revenit acasă după succesul de la Wimbledon 2019.
 
Iată cuvintele rostite de ea la Salonul Oficial al Aeroportului Otopeni:
 
„Este o primire deosebită, călduroasă, ca de fiecare dată. Aș vrea să mulțumesc familiei pentru tot  sprijinul de când am început tenisul, tuturor antrenorilor mei de când am ținut prima dată o rachetă, la 4 ani și jumătate, echipei mele, federației și tuturor oamenilor care mă susțin. Sunt persoane în viața mea care m-au ajutat să cred în mine să câștig astfel de trofee. Mulțumesc tuturor!”, a declarat Simona Halep la sosirea în țară.

„O să stau câteva zile, mă odihnesc și o iau de la capăt. Săptămânal am câte un obiectiv. Fiecare turneu e un obiectiv important și vreau să dau maxim", a mai spus Simona.

„Am dormit foarte bine înaintea finalei, turneul de la Rolan Garros de anul trecut m-a ajutat. Am avut experiență și am știut să gestionez. Am fost destul de lucidă, a fost clar ce am de făcut. Consider că a fost meciul perfect, ziua perfectă și nu m-am gândit nicio secundă la scor”.

Atunci când a fost întrebată dacă va purta drapelul României la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de anul viitor, Simona Halep s-a uitat spre Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român și a răspuns: „Vai, vă mulțumesc că ați adus vorba despre asta. L-am rugat acest lucru acum câteva luni și i-am spus că îmi doresc foarte mult acest lucru și mi-aș dori, dacă nu e prea mare presiunea, să ne și spună dacă e de acord”. Covaliu a dat din cap afirmativ, iar Simona a glumit și a spus: ”E înregistrată”.

Știrea inițială


Jucătoarea română de tenis Simon Halep a postat, duminică după-amiază, noi imagini cu trofeul primit la Wimbledon, după ce a învins-o pe jucătoarea americană Serena Williams cu 6-2, 6-2.

„M-am pozat cu noul meu prieten bun, la noul meu club”, a scris Simona Halep pe Twitter.

În imagini, Simona poartă o rochie roșie și ține zâmbitoare trofeul în brațe.

După victoria de vineri de la Wimbledon, Simona Halep se va întoarce în România abia luni după-amiază. Sosirea campioanei de la Wimbledon a fost anunțată pentru luni, ora 17:00, la Salonul Oficial de pe Aeroportul Henri Coandă.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews