ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep a făcut, miercuri, la un eveniment organizat la Senat, un apel către parlamentari pentru a susține financiar tenisul românesc, precum și construirea unei infrastructuri sportive pentru tinerele generații.

„Eu nu am venit aici pentru mine, am venit pentru noua generație, care are nevoie de infrastructură, pentru că la noi în țară nu prea există așa ceva. Avem nevoie de o sală unde să se joace meciurile pentru echipa de FED Cup. Sunt mulți copii care au nevoie de o susținere. Din punctul meu de vedere, sportul nostru este un sport scump, nu poate fi susținut atât de mult de familii”, a declarat Simona Halep, miercuri, la Parlament.

Campioana de la Wimbledon le-a spus parlamentarilor că ar fi păcat ca talentul românilor să fie irosit din cauza lipsei infrastructurii.

”Fac apel pentru această cauză, să se facă o infrastructură, un sistem și federația noastră să fie în rând cu celelate. Consider că tenisul românesc a avut multe rezultate în ultimii ani, dar mai ales în trecut. Am avut numărul 1 mondial la băieți, am avut la fete. Fiind în cauză, vreau să specific că este păcat de tot talentul nostru, din tenisul românesc, să nu se facă nimic și să nu progresăm”, a completat ea.

„Tot ce îmi doresc e să se construiască săli, un sistem pentru noile generații. Este mare nevoie”, a conchis Halep.

Simona Halep, alături de Nadia Comăneci, Alina Dumitru, Ștefan Birtalan, Camelia Potec, Gabriela Szabo și Ilie Năstase au fost prezenți, miercuri, la Parlament. Ei au venit în urma invitației senatorilor Șerban Nicolae și Daniel Zamfir, care vor ca Arenele BNR să revină în proprietatea statului român.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews