Jucătoarea de tenis Simona Halep a fost decorată marți, de președintele Klaus Iohannis, cu Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler, într-o ceremonie care a avut loc la Palatul Cotroceni, informează Agerpres. În urmă cu două săptămâni, după victoria Simonei Halep de la Wimbledon, Patriarhul României i-a acordat jucătoarei de tenis cea mai înaltă distincție a Patriarhiei Române, Crucea Patriarhală.

Simona Halep i-a mulțumit președintelui pentru această distincție.

”Este o mare onoare. Sper să inspir copiii, să le transmit plăcerea de a practica acest sport, care te ajută și la dezvoltarea personală. Mulțumesc familiei mele, antrenorilor mei, echipei mele, lui Daniel Dobre, dar și lui Darren Cahill, românilor de pretutindeni, mulțumesc pentru energia pozitivă. Sunt mândră că sunt româncă, sper să inspir toți copiii pe mai departe. Sunt foarte emoționată, este mai greu ca la finala de la Wimbledon", a declarat Simona Halep. 

Ea a mulțumit familiei, antrenorilor și românilor.

„Vreau să le mulțumesc că au construit această casă, cum îi spun eu carierei mele. Fiecare cărămidă a fost foarte importantă, de aceea am ajuns la cel mai înalt nivel de tenis. Românilor de pretutindeni, care mă susțin indiferent și necondiționat atunci când joc în orice țară, dar cel mai mult le mulțumesc pentru energia pozitivă pe care o primesc atunci când mă întorc în țară. Sunt mândră că sunt româncă și sper să merg cu fruntea sus peste tot și să câștig cât mai multe trofee ca să fiu o inspirație pentru toți copilașii și sper să aibă ocazia și condiții cât mai bune ca să avem cât mai mulți campioni în viitor”, a declarat Simona Halep, în cadrul ceremoniei de decorare.

La ceremonia de la Cotroceni au fost prezenți familia Simonei Halep, dar și fostul tenisman Ilie Năstase.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews