ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep a anunțat că va participa în mod sigur la Turneul Campioanelor, care va avea loc la sfârșitul lunii.

„Mă simt destul de OK. Bineînțeles că am fost îngrijorată, dar am făcut RMN și acum știu foarte bine ce am. Am mai avut probleme în trecut, dar acum este un pic mai mult. O să fac recuperare, o să fac tratament, fizioterapie, atât nimic mai mult. Și sper să fiu aptă să joc la turnee. Cred că voi mai face pauză încă o săptămână, fără să joc tenis și după aceea o să o iau ușor-ușor. Am fost îngrijorată și eu la început când nu știam ce am, însă după ce am făcut RMN-ul și am vorbit cu medicii m-am relaxat pot să spun.
Orice tenismen are această problemă și oarecum este normal. Bineînțeles că există un risc, orice accidentare este un risc, dar nu e un risc atât de mare. Nu e un pericol să se întâmple ceva foarte grav. De aceea o să-mi păstrez încrederea și vom vedea ce va fi în viitor. Mă duc sigur la Turneul Campioanelor! Cea mai importantă e sănătatea, dar nu se pune problema de operație”, a declarat joi românca.