Simona Halep s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Doha. În turul 2, Halep a învins-o pe Ekaterina Makarova. S-a terminat 6-3, 6-0 pentru Halep, potrivit stiripesurse.ro.
 
Simona e la doar un meci distanță de a reveni pe primul loc mondial. Pentru asta, Halep trebuie să ajungă în sferturile de finală ale competiției, iar Caroline Wozniacki să fie eliminată.

Halep a jucat primul meci oficial în echipament Nike, după ce a semnat un contract de sponsorizare cu producătorul american. Makarova a abordat ofensiv meciul cu Simona Halep. Rusoaica a dat tare în minge, dar a alternat momentele bune, cu numeroase greșeli neforțate. În cele din urmă, Halep s-a impus fără probleme, fără a se întrebuința foarte mult și fără a acuza probleme la glezna accdidentată la Melbourne.

Simona Halep a reușit break-ul în al doilea ghem al setului I, apoi l-a "dublat" în al șaselea, ducând scorul la 5-1. Profitând de o scădere a nivelului serviciului Simonei Halep, Makarova a făcut rebreak, apoi s-a apropiat la 3-5. Touși românca a închis setul, după ce a salvat o minge de break, scor 6-3, după 41 de minute.

Halep a reușit un "bagel" în setul al doilea, pe care l-a început cu un break, punând capăt partidei după 6-0 și după 72 de minute.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews