Simona Halep s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Doha. În turul 2, Halep a învins-o pe Ekaterina Makarova. S-a terminat 6-3, 6-0 pentru Halep, potrivit stiripesurse.ro.
 
Simona e la doar un meci distanță de a reveni pe primul loc mondial. Pentru asta, Halep trebuie să ajungă în sferturile de finală ale competiției, iar Caroline Wozniacki să fie eliminată.

Halep a jucat primul meci oficial în echipament Nike, după ce a semnat un contract de sponsorizare cu producătorul american. Makarova a abordat ofensiv meciul cu Simona Halep. Rusoaica a dat tare în minge, dar a alternat momentele bune, cu numeroase greșeli neforțate. În cele din urmă, Halep s-a impus fără probleme, fără a se întrebuința foarte mult și fără a acuza probleme la glezna accdidentată la Melbourne.

Simona Halep a reușit break-ul în al doilea ghem al setului I, apoi l-a "dublat" în al șaselea, ducând scorul la 5-1. Profitând de o scădere a nivelului serviciului Simonei Halep, Makarova a făcut rebreak, apoi s-a apropiat la 3-5. Touși românca a închis setul, după ce a salvat o minge de break, scor 6-3, după 41 de minute.

Halep a reușit un "bagel" în setul al doilea, pe care l-a început cu un break, punând capăt partidei după 6-0 și după 72 de minute.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.