Jucătoarea română de tenis Simona Halep, liderul mondial și principala favorită, a ratat calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor de la Singapore, vineri, după ce a fost învinsă de ucraineanca Elina Svitolina, cu 6-3, 6-4, în ultimul meci din Grupa Roșie a competiției, informează Agerpres.

În primele două meciuri din grupă, Simona a obținut o victorie, 6-4, 6-2, cu Caroline Garcia și a pierdut în fața danezei Caroline Wozniacki, 0-6, 2-6.
 
Simona Halep va fi premiată la Singapore cu 304.000 de dolari și cu 500 de puncte WTA. Pentru ea sezonul 2017 a luat sfârșit.

Halep a fost pentru a patra oară consecutiv calificată la Turneul
Campioanelor, prima dată ca principală favorită. Ea a fost finalistă la prima participare, în 2014, când a pierdut în ultimul act în fața americancei Serena Williams, iar la următoarele două ediții nu a trecut de faza grupelor.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.