ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!Simona Halep, locul 2 WTA și cap de serie numărul 3, a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-3, 7-5, pe ucraineanca Lesia Țurenko, locul 23 WTA, calificându-se în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Dubai, transmite news.ro

Din 9 februarie, Halep a jucat opt meciuri în 12 zile, mai mult ca la un grand slam, pierzând doar unul, finala de la Doha. Oboseala s-a acumulat, dar jucătoarea română continuă să tragă de ea și încearcă să joace cât mai bine. După numai o săptămână, Halep a avut-o în față din nou pe Lesia Țurenko, jucătoare ce și-a format un complex în fața fostului liderul WTA. La Doha, Halep s-a impus cu 6-2, 6-3, într-o oră și 20 de minute, acum a fost 6-3, 7-5, în același timp și cu o desfășurare asemănătoare.
 
În sferturi, Simona Halep va evolua cu învingătoarea din partida Belinda Bencic (Elveția), locul 45 - Arina Sabalenka (Belarus), locul 9 WTA.

Calificarea în sferturi este recompensată la Dubai cu un premiu de 59.960 de dolari și cu 190 de puncte WTA.

Simona Halep nu a mai jucat la Dubai din 2016. Ea a câștigat ediția din 2015 a turneului din Emiratele Arabe Unite, când această competiție era tot de categorie Premier 5.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews