ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, a fost învinsă de Dominika Cibulkova (Slovacia), cu 6-0, 7-5, marți, în runda a doua a turneului WTA de la Wuhan (China), dotat cu premii totale de 2.746.000 dolari, potrivit Agerpres.

Halep, care și anul trecut pierduse în turul secund, s-a înclinat după o oră și 24 de minute.

Simona Halep a făcut figurație pur și simplu în primul set, cedat la zero, după doar 29 de minute, în fața agresivei Cibulkova, românca reușind să obțină doar 8 puncte, două pe serviciul său.

Halep, la primul său meci după o lună de pauză (precedenta partidă a fost în primul tur la US Open) s-a confruntat cu probleme medicale la spate, cerând intervenția medicului la 0-5.

Cibulkova a început excelent și actul al doilea, conducând cu 2-0, dar apoi Simona a avut un reviriment. După o nouă intervenție a medicului, din cauza unor probleme la coapsa stângă, Halep a reușit să întoarcă scorul și să conducă apoi cu 4-2. Cibulkova a egalat, 4-4, dar Halep a reușit un nou break (5-4), dar nu a fructificat avantajul și Cibulkova a reușit să egaleze din nou și în cele din urmă să obțină victoria.

Cu procentaje pe propriul serviciu de 33%, respectiv 37%, Halep nu putea emite pretenții în fața unei adversare redutabile de genul slovacei.

Halep va primi un cec de 14.745 dolari și 60 de puncte WTA.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews