ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Numărul trei mondial la tenis, Simona Halep, a anunțat, pe Twitter, că nu va mai putea participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo din cauza accidentării la gambă, relatează Agerpres.

''Nimic nu mă face mai mândră decât să reprezint România, însă, din nefericire, recuperarea după accidentarea la gambă cere mai mult timp, așa că am luat decizia de a mă retrage de la Jocurile Olimpice din această vară'.După dezamăgirea produsă de ratarea turneelor de la Roland Garros și Wimbledon, faptul că nu pot participa la Jocurile Olimpice este un lucru incredibil de greu de digerat, dar sunt determinată să revin mai puternică'', a declarat Halep.

Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român a afirmat că Halep ”nu va putea participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Ea a făcut niște analize amănunțite zilele acestea în urma accidentării (n.r. - la gambă), iar medicii i-au spus că nu va putea juca tenis cel puțin patru săptămâni de acum încolo. Pentru România, Simona reprezintă o mare pierdere înaintea acestor Jocuri".

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews