Simona Halep nu scapă de durerile de spate cauzate de hernia de disc și nu va putea juca nici la Moscova. Numărul 1 mondial a anunțat marți că nu vrea să riște.

„Am încercat tot ceea ce pot pentru a fi gata, pentru că doream să joc la Moscova, dar din păcate, spatele îmi provoacă dureri și nu vreau să-mi iau vreun risc inutil. Deși retragerea e dezamăgitoare, știu că sănătatea mea e mai importantă. Am avut câteva zile minunate aici la Moscova și vreau că turneul să fie unul de succes", a scris românca.

În aceste condiții, pericolul ca Halep să rateze din cauza accidentării prezența la Turneul Campioanelor de la Singapore este uriaș. Competiția asiatică începe duminică, 21 octombrie. Chiar și în condițiile acestea, Simona va termina anul 2018 pe locul 1 mondial.


 

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews