Simona Halep nu scapă de durerile de spate cauzate de hernia de disc și nu va putea juca nici la Moscova. Numărul 1 mondial a anunțat marți că nu vrea să riște.

„Am încercat tot ceea ce pot pentru a fi gata, pentru că doream să joc la Moscova, dar din păcate, spatele îmi provoacă dureri și nu vreau să-mi iau vreun risc inutil. Deși retragerea e dezamăgitoare, știu că sănătatea mea e mai importantă. Am avut câteva zile minunate aici la Moscova și vreau că turneul să fie unul de succes", a scris românca.

În aceste condiții, pericolul ca Halep să rateze din cauza accidentării prezența la Turneul Campioanelor de la Singapore este uriaș. Competiția asiatică începe duminică, 21 octombrie. Chiar și în condițiile acestea, Simona va termina anul 2018 pe locul 1 mondial.


 


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.