ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep iese din top 10 WTA, după 373 de săptămâni de prezență consecutivă. Schimbarea va avea loc începând cu lunea viitoare, când noul clasament va fi dat publicității, în cadrul acestuia Simona Halep urmând să ocupe locul al 13-lea, potrivit Sport Total FM

Tenismena română a intrat în top 10 mondial pe 27 ianuarie 2014 și a reușit să se mențină în primele zece poziții timp de 373 de săptămâni. Performanța ei reprezintă cea de a 8-a cea mai lungă serie de săptămâni neîntrerupte în top 10 de la înființarea clasamentului WTA, în 1975.

Halep va reveni în teren pe 7 august, la Montreal. Ea a lipsit din competiții timp de mai multe luni în 2021 după ce s-a accidentat la Roma. Ulterior, a fost nevoită să se retragă și de la Roland Garros, Wimbledon și chiar de la Jocurile Olimpice, în așteptarea cărora s-a vaccinat cu Pfizer în fața televiziunilor. Din păcate, dorința nu i s-a mai împlinit, starea ei de sănătate sau abilitatea de a juca suferind sincope neprevăzute. 

Printre aceste neîmpliniri profesionale s-a strecurat și o întâmplare personală fericită: sportiva a fost cerută în căsătorie de prietenul ei, Toni Iuruc, care a dat o petrecere în acest weekend, după ce viitoarea mireasă i-a răspuns DA. Potrivit Ziare.com, adevărata nuntă va avea loc în septembrie, după participarea Simonei la turneul US Open.