ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Simona Halep, numărul unu mondial, va participa la ediția din acest an a turneului WTA de la Wuhan (centrul Chinei), dotat cu premii în valoare de 2,75 milioane dolari, au anunțat organizatorii acestei competiții, care va avea loc în perioada 23-29 septembrie, anunță Agerpres.

Alături de Halep, la Wuhan vor mai fi prezente daneza Caroline Wozniacki și americanca Sloane Stephens, ocupantele locurilor 2, respectiv 3, în ierarhia WTA.

De altfel, pe tabloul principal al acestui turneu vor evolua 19 dintre primele de 20 de jucătoare ale lumii, printre care și Mihaela Buzărnescu (locul 20 WTA), aflată în prezent în recuperare după o accidentare la gleznă, conform listei prezentate de organizatorii chinezi.

Anul trecut, Simona Halep a fost eliminată în turul al doilea la Wuhan, fiind învinsă cu 6-2, 6-1 de rusoaica Daria Kasatkina.