ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


"Carevasăzică, AUR a început cu minciunele. Am citit, ieri, în Libertatea, că au spus că nu au apărut la B1 a lui Bobby Păunescu - deși George Simion a fost în emisiunea Talk B1 de la ora 20, duminica, si vara si toamna, sau când n-a fost s-a vorbit despre AUR. Cine are timp, poate căuta înregistrările. La fel, au zis că n-au prea uzat de rețelele sociale. Azi, Claudiu Târziu ne-a vorbit de entuziasmul unor tineri care au fost foarte activi în mediul online. Evident, apăruseră și dovezile, cu cifre cu tot.
Chiar nu înțeleg la ce a fost necesară ascunderea adevărului!?! Însă efectul nu-i de bun augur pentru liderii acestui nou partid.", a scris reputata jurnalistă pe Facebook.
 
"Anul trecut, brânciul în viața de top a politicii a fost dat. A apărut AUR, cu filiale în multe țări europene și în America. George Simion a candidat independent la europarlamentare, dar co-președintele AUR, Claudiu Târziu, jurnalist și scriitor, a fost în această toamnă în cursa pentru Primăria Capitalei.
 
Nu vă mirați și nu credeți că liderii AUR n-au fost vizibili. De anul trecut, George Simion a apărut foarte des la postul B1 Tv, acolo unde Bobby Păunescu făcea o emisiune în fiecare weekend împreună cu fostul ministru Marius Bostan. Când din studio lipsea George Simion, avea grijă Bobby Păunescu să vorbească despre AUR și doctrina politică de sorginte naționalistă, despre hoții din politică distrugători de țară și de destinele multor români, de patriotism și despre religie etc, etc", mai atrăgea atenția ziarista într-un editorial din EVZ.
 
Într-adevăr, se mai găsesc pe ici pe colo, pe net, emisiuni ale cuplului numit, dar foarte puține, pentru că B1 TV, postul la care Bobby Păunescu este acționar, a început să le șteargă pentru a curăța urmele. În prezent pe site-ul postului se mai găsește doar link-ul la care se aflau înregistrările emisiunilor, dar fără conținut:
 
Milionarul Bobby Păunescu a fost prezent și la lansarea candidaturii lui George Simion la europarlamentare, în urmă cu doi ani. Alte imagini cu cei doi, mai jos: