ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Asociația Poliției din Toronto (TPA) a luat poziție în legătură cu intenția Serviciului de Poliție din Toronto (TPS) de a impune vaccinurile Covid-19 la toți angajații, atât ofițerilor în uniformă, cât și civililor, anunțând marți că „nu susține anunțul privind vaccinarea sau informarea obligatorii”, informează LifeSiteNews.

TPA a adăugat că „anunțul se bucură de toată atenția noastră, iar TPA va fi în strânsă legătură cu alte părți afectate, sindicate și asociații, pentru a analiza opțiunile noastre colective”.

TPS este format din peste 5.500 de ofițeri și peste 2.000 de angajați civili. Angajații TPS au fost exceptați anterior de la o ordonanță a orașului Toronto publicată săptămâna trecută de primarul John Tory, ceea ce i-a determinat pe jurnaliști și pe membrii publicului să le ceară celor de la TPS să impună vaccinarea obligatorie a ofițerilor.

În plus, politicienii locali își exprimaseră și ei dorința ca polițiștii să fie obligați să se vaccineze. Joe Cressy, președinte al Consiliului de Sănătate din Toronto și consilier municipal, a scris pe Twitter: „Serviciile de poliție din Toronto s-au alăturat orașului Toronto în implementarea unei politici de vaccinare obligatorie a membrilor lor. Este decizia corectă, pentru a-și proteja personalul și orașul nostru”.

„Din acest anunț, deși preliminar, lipsesc detalii-cheie, care sunt de o importanță fundamentală pentru a înțelege impactul, termenele sau eventualele opțiuni alternative disponibile pentru membrii noștri”, a declarat TPA. Asociația Poliției din Toronto „va avea mai multe de adăugat odată ce vor fi furnizate aceste detalii esențiale”.

Sindicatul a adăugat că se opune directivei deoarece „trebuie să depună toate eforturile pentru a-i proteja pe toți membrii” săi.

TPS a susținut că politica de vaccinare va respecta condițiile obișnuite, impuse în conformitate cu codul drepturilor omului. Purtătoarea de cuvânt, Allison Sparkes, a declarat că ar putea fi acordate scutiri pe motive medicale sau religioase, dar „detaliile concrete ale politicii noastre și ale implementării acesteia sunt în prezent în curs de elaborare”.

Rezistența TPA față de vaccinarea Covid apare în contextul în care se adună tot mai multe dovezi privind riscurile pentru sănătate pe care le implică participarea la procedura experimentală. La începutul acestei luni, avocatul Thomas Renz din Ohio a afirmat că peste 45.000 de persoane au murit în urma vaccinurilor experimentale Covid numai în Statele Unite.