ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sindromul „morții subite” lovește din nou, de această dată în SUA și Irlanda de Nord. Presa internațională prezintă cazurile unor tineri sportivi, care  până mai ieri , erau plini de viață. 
 
IRLANDA DE NORD: Keith Farmer, cunoscut și sub numele de "Clogher Bullet", care a fost unul dintre cei mai de succes motocicliști din Irlanda de Nord, s-a stins din viață subit la vârsta de 35 de ani, potrivit economictimes.
 
Fratele său mai mare, David, a confirmat joi decesul cvadruplului campion britanic, spunând „Nu mai am cuvinte; fratele nostru mai mic a plecat la ora 1.45 în această dimineață, cu noi toți alături de el". "Sunt cu tine, Meekie #33".

În 1965, Keith s-a mutat la Branson pentru a urma o carieră în industria muzicală. A lucrat ca instalator. S-a retras în septembrie 2021, deși plănuise de la început să nu mai concureze până la sfârșitul anului precedent. El a spus că "două accidente relativ mari" l-au împins să decidă să se retragă mai devreme decât se aștepta.

Farmer a avut succes în cursa National Superstock 600 în 2011, în cursa National Superstock 1000cc în 2012 și 2018, dar și în cursa British Supersport în 2017. 

Unele rapoarte indică faptul că pot doar să ghicească ce anume i-a cauzat moartea, deoarece nimeni nu știe ce circumstanțe ar fi putut contribui la aceasta. Omagii au fost aduse pe rețelele de socializare, iar comentatorul și fostul pilot Steve Parrish a declarat "A fost tragic să aflu de moartea lui Keith Farmer". A fost un pilot fantastic și un tip foarte drăguț.
 
FOTO:
 
 BSB: Keith Farmer has died | MCN

 
SUA:  Vedeta postului de radio ABC, Sarah Tomlinson, s-a stins din viață pe 8 noiembrie 2022, în urma unui șoc anafilactic sever. Înainte de a muri, Tomlinson s-a îmbolnăvit și se afla în concediu la acel moment, transmite sportskeeda.

Prietenii ei și-au exprimat durerea, numind-o generoasă și pasionată de munca ei. Jurnalistul ABC Christopher Testa a declarat că Sarah putea glumi și juca jocuri de cuvinte în orice situație. Prezentatoarea ARN Jennie Lenman a spus că Tomlinson era calmă, rațională și amabilă. De asemenea, ea a scris pe Twitter despre moartea acesteia.

Potrivit jurnalistului Tyrone Dalton de la ABC, Sarah Tomlinson era îndrăgostită de meseria ei și și-a împărtășit pasiunea cu mai multe persoane. Ministrul australian al mediului, Tanya Plibersek, a declarat că Sarah era muncitoare, inteligentă, generoasă și pasionată de radioul comunitar.
 
 FOTO:
 
Sarah Tomlinson died on Tuesday (Image via lormsbywilliams/Twitter)
 
SUA: Major Parker, titular în echipa de Final Four a Floridei din 2000 și membru al primei promoții de recrutare a fostului antrenor principal Billy Donovan, a murit săptămâna trecută la vârsta de 44 de ani, potrivit palmbeachpost. 

Parker a murit din cauza unei probleme legate de inimă, potrivit unei postări pe rețelele de socializare. El a suferit un atac de cord grav în urmă cu câțiva ani, care l-a lăsat în comă timp de trei săptămâni și i-a limitat funcția cardiacă. O slujbă de comemorare este planificată pentru weekendul viitor în orașul său natal, Fort Lauderdale.

 „A avut unele probleme de sănătate în urmă cu câțiva ani, dar a trecut peste, a speriat pe toată lumea, dar părea să se descurce foarte bine", a declarat Teddy Dupay, un fost coechipier și fundaș vedetă în echipa UF din 2000, care a participat la Final Four. „Toată lumea este foarte tristă".
 
 FOTO:
 University of Florida's Major Parker, #25, tries to keep the ball away from Temple University's Quincy Wadley, #33, during the second round of the South Region NCAA Basketball Tournament at the Louisiana Superdome in New Orleans, LA, Sunday, March 18, 2001. The UF Gators lost 75-54.
 
 
IRLANDA: Omagii după moartea tragică a profesionistului Gary Wardlow de la Spa Golf Club, relatează belfasttelegraph.

Clubul Ballynahinch a împărtășit vestea devastatoare pe rețelele de socializare, tatăl a trei copii, care a murit după ce s-a îmbolnăvit la sfârșitul săptămânii trecute.
 
 Fost concurent la Openul Irlandei de Nord, a reprezentat Irlanda între 1996 și 2002, a fost campion european la amatori .

Se pare că domnul Wardlow a decedat după ce s-a îmbolnăvit subit  la sfârșitul săptămânii trecute.

Scriind pe rețelele de socializare, Spa Golf Club l-a salutat ca fiind "inima și sufletul" clubului.

„Cu cea mai mare durere în suflet confirmăm decesul prietenului și profesionistului nostru drag, Gary Wardlow", au scris.

„Niciodată fără un zâmbet și o vorbă bună, Gary a fost inima și sufletul Spa Golf Club timp de mulți ani.”
 
 
 
LOS ANGELES - Departamentul de pompieri din Los Angeles este în doliu după ce un pompier a decedat, potrivit fox.

Kenneth Brink s-a stins din viață la el acasă pe 9 noiembrie. Cauza morții sale nu a fost dezvăluită. 

Brink a fost un veteran de 15 ani al LAFD și a lucrat la Stația de pompieri 88 din Sherman Oaks, cu Forța operativă de căutare și salvare urbană și cu echipa de salvare Swiftwater a LAFD.

„Aceasta este o pierdere imensă și va fi resimțită în întregul nostru departament. Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către soția, familia, prietenii și colegii săi pompieri. Odihnește-te în pace, pompier Brink", a declarat departamentul de pompieri. 

 FOTO: