ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sindromul Havana, despre care Pentagonul avertizează: Trupele americane din Orientul Mijlociu sunt din ce în ce mai vulnerabile la atacurile energetice. Un fost ofițer CIA: "Te scoate de pe câmpul de luptă, te incapacitează, nu te ucide", a făcut încă 2 victime, evident, în rândul membrilor NSC. Aceștia au avut simptome similare cu ale diplomaților americani prezenți în Havana în 2016.

Sindromul Havana debutează cu dureri de cap, amețeli subtile și presiune craniana, iar cauza, spun specialiștii, este atacul energetic. Primul caz s-a petrecut după alegerile din 2020, în timp ce oficialul NSC încerca să treacă printr-o poartă nepăzită ,aflată lângă Elipsă (parc situat în apropierea Casei Albe, informează Antena3. Simptomele celui dintâi s-au manifestat prin dureri de cap și insomnie, iar în cazul celui de-al doilea membru, care a trecut, la fel, în apropierea unei intrări situate lângă Casa Albă, s-au manifestat mai grav, motivându-l pe acesta să se ducă de îndată la medic.


În unele cazuri, simptomele au culminat chiar cu leziuni cerebrale, iar în momentul de față, după ce Academia Națională a atras atenția că ar putea fi de vină energia de radio-frecvență, Biroul Directorul Serviciilor Naționale de Informații a declarat că administrația Biden și-a intensificat eforturile pentru a determina ce se află la originea acestor îngrijorări și pentru a preveni apariția de noi astfel de cazuri, mai precizează Antena3.