ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O femeie în vârstă de 54 de ani din județul Neamț a murit subit ieri în timp ce se afla la o nuntă în comuna Dumbrava Roșie, relatează EvZ care citează Antena 3, mereu surprinzătoare, dar care nu uită să-l dea într-un alt material de contrabalansare și pe un oarecare dr. pandemist Tudor Ciubotaru, care îi liniștește pe fanii postului afirmând că Sindromul Morții Subite la români, ca și la australieni, e ceva... normal.

Femeia de 54 de ani din Neamț s-a prăbușit din senin, iar medicii chemați la fața locului nu au mai putut să o resusciteze. Nimeni nu știa să fi avut probleme de sănătate. Legiștii urmează să stabilească care a fost cauza morții.  

Tragedia s-a întâmplat noaptea trecută chiar sub ochii familiei femeii. Aceasta participa la un nuntă și totul părea să fie în regulă. La aproape două ore după miezul nopții, femeia a acuzat brusc o stare de rău. Nimeni nu a mai apucat să intervină. Femeia s-a prăbușit din senin.

Disperat, soțul ei a sunat la 112, iar un echipaj medical a ajuns rapid la fața locului. Medicii au găsit-o pe femeie în stop cardio-respirator. Salvatorii au încercat să o resusciteze, dar inima ei a cedat, relatează sursele numite.

Potrivit martorilor citați de Antena 3 femeia nu ar fi avut probleme medicale cunoscute. Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Trupul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru stabilirea cauzei morții.

„La data de 24 iulie, în jurul orei 01.44, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați de către un bărbat, de 57 de ani, din Dobreni, cu privire la faptul că soția sa se afla în stare de inconștiență, în incinta unui local din localitatea Dumbrava Roșie. La fața locului a fost solicitat un echipaj medical, care a efectuat manevrele de resuscitare, însă din nefericire a fost constatat decesul femeii, în vârstă de 54 de ani. În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acesteia, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Corpul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Neamț.