ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un fost detectiv de poliție a afirmat că aproximativ 50% din cele 250 de cazuri de sindrom de moarte subită a sugarului (SIDS) pe care le-a investigat timp de șapte ani au avut loc la 48 de ore după ce copilul a fost vaccinat. Aproximativ 70% s-au întâmplat în decurs de o săptămână, informează The Defender.

Ea a susținut că această sincronizare dovedește că vaccinurile sunt la originea SIDS, deoarece corelația nu ar fi fost observată dacă decesele ar fi survenit la întâmplare.

Detectivul, care a lucrat într-un "oraș important" de peste 300.000 de locuitori și care s-a identificat simplu ca "Jennifer", și-a împărtășit povestea cu Steve Kirsch într-un videoclip și într-un articol din Substack publicat săptămâna trecută.

Kirsch, un antreprenor și filantrop din Silicon Valley și director executiv al Fundației de cercetare a siguranței vaccinurilor, a declarat că a contactat secția de poliție unde lucra Jennifer și i-a verificat identitatea.

Informațiile detectivului pot fi verificate în mod independent în registrele poliției "pentru orice autoritate sanitară care are îndoieli", a declarat Kirsch, adăugând că lucrează activ cu departamentul de poliție pentru a face publice statisticile.

Descriind politica departamentului său de a "nu lăsa nicio piatră neîntoarsă" atunci când investighează morțile subite ale sugarilor, Jennifer a scris:

"Politica standard a poliției a fost de a întreba despre orice produse farmaceutice ... și de a întreba fiecare lucru pe care o persoană îl făcea în momentele, orele, zilele și săptămânile care au precedat moartea ...

"Deci, cu un copil: 'Când a fost ultima dată când a fost la doctor? A fost sănătos? A luat vreun medicament sau injecții? Ce a mâncat? Cu ce fel de săpun îi spălați?" ...

"Medicul legist căruia trebuia să îi prezentăm deseori rapoarte era deosebit de exigent cu tot ceea ce a intrat în acel copil, din punct de vedere alimentar și al medicamentelor."

Dr. Elizabeth Mumper, președinte și director executiv al The Rimland Center For Integrative Medicine, a declarat pentru The Defender: "Multe rapoarte ale părinților despre moartea bruscă a unui copil încep cu fraza: "Tocmai a fost la cabinetul pediatrului - au spus că este sănătos"."

"Dacă nu ar exista corelații între vaccinuri și SIDS, atunci cazurile de moarte subită ar fi distribuite în mod egal pe parcursul lunii", a spus Mumper.

"În schimb, observăm grupuri de decese neașteptate în prima săptămână după administrarea vaccinurilor. Rapoartele ofițerilor de poliție și ale primilor respondenți sunt susținute de aceste dovezi publicate", a adăugat ea.

Vaccinurile nu sunt niciodată menționate în rapoartele medicilor legiști

În ciuda colectării cuprinzătoare a datelor cerute de medicul legist, Jennifer i-a spus lui Kirsch că vaccinurile nu au fost niciodată enumerate ca fiind cauza morții - sau măcar menționate - în rapoartele finale.