ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Polițiștii din Dâmbovița cercetează decesul subit, considerat suspect, al unei adolescente în vârstă de 17 ani, din județul Dâmbovița, care a murit la duș, scrie Gândul.

Potrivit surselor, tânăra adolescentă învăța la un liceu din Târgoviște și făcea naveta 30 de kilometri pentru a ajunge la școală. Aceasta a fost găsită inconștientă în cabina de duș de către părinții ei, luni dimineață. Au sunat la serviciul de ambulanță însă rezultatul a fost unul dramatic. 

Echipajul medical a efectuat manevre de resuscitare pentru mai bine de 50 de minute, însă din păcate, au fost nevoiți să-i declare decesul. 
 
ACTUALIZARE:

”Cuvintele nu pot exprima și gestiona emoțiile și miile de gânduri ce ne încearcă acum pe toți. Sunt momente în viață când nimic din ceea ce am spune sau face nu poate aduce o alinare. Ne gândim la Mântuitorul nostru Iisus Hristos, care aflând de moartea lui Ioan Botezătorul, prietenul său, a lăcrimat chiar și divinul!

Aceste lacrimi se așază în zilele acestea peste noi toți, cei din marea familie a Liceului Tehnologic „Iordache Golescu”!

Și totuși Raiul este plin de suflete curate și inocente și începând de azi este mai bogat, Elena merge să bucure cu zâmbetul și bunul simț ieșit din comun, pe îngerii lui Dumnezeu! Elena trăiește acum prin sutele sau poate miile de suflete ale generațiilor liceului nostru!

Să nu uităm că cea mai frumoasă si înaltă formă de iubire este să ne rugăm pentru cineva! Acum cerul se umple de iubirea gândurilor si a rugăciunilor noastre pentru Elena!

Să ne veghezi pe toți, elevi și profesori de acolo, de Sus, și îți promitem că fiecare zi însorită ne va aduce aminte de zâmbetul tău inocent! Nu spunem „adio” sau „la revedere”, pentru că între noi și Elena este o mare punte de iubire… Dumnezeu să odihnească în lumină sufletul tău curat!”, este mesajul conducerii Liceului Tehnologic ”Iordache Golescu” din Găești, potrivit cronica-gaestiului.ro.

Tragedia a avut loc luni dimineață, în localitatea dâmbovițeană Meri.