ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Avocatul Tonel Pop, apărătorul familiei Luizei Melencu, este verficat de Consiliul Baroului București, pentru „activitatea desfășurată si pozițiile publice” pe care le-a avut în cazul tragediei de la Caracal, potrivit site-ului Lumea Justiției

Consiliul Baroului București, condus de decanul Ion Dragne, intervine în tragedia de la Caracal. Conform unui comunicat remis de Baroul București, ieșirile publice ale avocatului Tonel Pop, membru al Baroului, dar și activitatea pe care acesta a desfășurat-o la Caracal au determinat autosesizarea Baroului București, care a decis demararea unor verificări cu privire la activitatea lui Pop.

Cercetările urmează să fie efectuate de către o comisie compusă din trei membri ai Consiliului. Se va urmări dacă activitatea desfășurată și pozițiile publice adoptate de avocatul Tonel Pop pot constitui temei pentru o cercetare disciplinară, dar și în ce măsură actele de procedură dispuse de către procurorul de caz pot constitui îngrădiri nepermise ale exercitării dreptului la apărare.