După ce autoritățile au anunțat că mai multe spitale din România au fost atacate de hackeri, șeful Curții Constituționale a României, Valer Dorneanu, a anunțat că site-ul instituției pe care o conduce a fost atacat cibernetic. „Am luat decizia să închidem site-ul. Am luat decizia să închidem pagina. Vom discuta cu cei care se ocupă de site, SRI și alte instituții de securitate și îl vom redeschide", a declarat Valer Dorneanu.
 
Președintele CCR a anunțat că pagina de internet a instituției va trebui reconstruită în urma atacului informatic de la finalul săptămânii trecute.

„Vineri, site-ul Curții Constituționale a fost spart, virusat. Începând de vineri, am închis pagina noastră de internet. (...) Efectele nu puteau fi decât cel mult de virusare, de comunicarea unor știri false. Va trebui, din păcate, să-l reconstruim și nu este un lucru foarte simplu. Împreună cu consultarea serviciilor specializate - SRI, STS, care ne asigurau până acum mentenanța acestuia - vom găsi modalitatea de a reconstrui pagina în cel mai scurt timp și să o realimentăm cu toate datele necesare. Până atunci, deciziile noastre sunt comunicate în Monitorul Oficial, iar comunicarea cu societatea civilă va fi realizată direct prin site-urile mijloacelor de comunicare în masă care au relații cu noi și le vom furniza toate datele necesare", a declarat Valer Dorneanu la ieșirea de la ședința de plen a Curții.