Într-o epocă în care unele țări europene construiesc moschei în orașele lor împotriva voinței publicului, din fondurile contribuabililor, România construiește cea mai mare biserică ortodoxă din lume în centrul Bucureștiului, scrie site-ul informationliberation.com.

Sursa citată notează că zeci de mii de credincioși au participat  duminică, 25 noiembrie, la inaugurea unei noi catedrale ortodoxe impresionante, în București, pe fondul criticilor potrivit căreia finanțarea publică pentru proiect putea fi folosită mai bine pentru ridicarea spitalelelor sau școlilor.

Construcția Catedralei Mântuirii Neamului a început în 2010 și urmează să fie finalizată în 2024, amintește articolul de pe site, însoțit de mai multe filmulețe preluate de la Trinitas TV, care prezintă cele mai importante momente ale sfințirii Catedralei. De asemenea, este menționat faptul că slujba de sfințire a Catedralei a fost oficiată de Patriarhul ecumenic Bartolomeu al Constantinopolului și de Patriarhul României, zeci de mii de credincioși veniți din toată țara urmărind, pe ecranele amplasate afară, slujba. 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews