ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Am mai spus acest lucru, în care cred foarte tare. România nu mai poate ieși singură din robia globalismului satanist în care au dus-o politicienii trădători de țară, controlați de Securitate și serviciile occidentale. Iar astăzi, cu acest președinte și cu acest Guvern, tandemul cel mai loial sataniștilor lumii, acest lucru va fi cu totul și cu totul imposibil dacă Trump nu va reuși el însuși să-i învingă pe sataniști în țara sa, ultima redută în fața răului. Tocmai în zilele sfinte ale Crăciunului, aceste bestii ne-au batjocorit declarând „Zilele europene ale vaccinării în România”. Nu ne așteptam la una ca asta! Serios? Dar ce face Iohannis de atâția ani ca președinte nu e practic același lucru? Urmașa regilor făuritori de țară (se dovedește că în frunte cu mine nu merităm așa ceva!) a mers în inima Europei și le-a spus apăsat și în față conducătorilor antihristici că românii sunt un popor religios, care țin la credința lor ca la cel mai sfânt lucru. Pentru ca la puțin timp trădătorul de Iohannis să facă tot ce-a putut să ne spurce în școli copiii și nepoții, de la vârstele cele mai fragede, cu ideologiile sexuale cele mai oribile. Aici Iohannis s-a însoțit cu ceilalți trepăduși din Coloana a cincea satanistă, USR-PLUS (cei mai mulți beizadele de securiști torționari și oameni ai multinaționalelor pustiitoare). După instalarea actualului Guvern loviturile vor veni cel mai probabil și în plan economic din toate direcțiile, actualul Sistem deținând și toate cele mai importante patru poziții în stat: președinte, președinții celor două camere ale Parlamentului și primul-ministru. Guvernul tocmai a anunțat condiții categoric mai favorabile străinilor pentru exploatarea gazelor din Marea Neagră, precum și pentru privatizări de companii pe care până acum statul le-a considerat strategice. Nimic nu le va mai sta în cale, mai cu seamă când oamenii intereselor străine sunt peste tot. Niciodată n-ar fi fost de imaginat, ca să închei, ca un președinte al Senatului, deci numărul doi în stat, să ajungă, ca Anca Dragu, numărul doi dintr-o mare companie nemțească operând resurse naturale românești – E.ON Gaz România. Dacă Trump nu reușește în America, repet, pentru români s-ar putea să vină vremuri cu adevărat înfricoșătoare.

*După ce partidul martirilor țărăniști a fost scos din nou din istorie, România n-a mai avut, cred, riguros vorbind, niciun politician patriot. Numai interese personale și de grup, deseori penale. Nici votanții partidelor nu cred că au fost mânați de patriotism. Ci mai mult după cum un partid sau altul mărea sau nu salariile unei anumite categorii profesionale. Pensionarii, și ei, după cum un partid sau altul le mărea sau nu pensiile. Și tot așa. Apariția AUR a schimbat aproape complet lucrurile. În majoritatea lor covârșitoare membrii AUR nu și-au dorit și nu-și doresc absolut nimic pentru ei – însă de mai bine de un an au dat și dau partidului și ideilor lui tot ce pot. La simpatizanți și votanți cred că procentul care au urmărit și urmăresc și ei exclusiv o schimbare radicală în politică nu poate fi decât maxim.  Un asemenea mod de gândire și acțiune înseamnă pur și simplu patriotism autentic. Iar lucrul acesta mă face să mă întreb dacă liderii partidului chiar înțeleg astăzi suficient de bine ce mare responsabilitate poartă astfel pe umeri.

*Presa de peste Ocean informează despre o mobilizare „fără precedent” pentru protestul din 6 ianuarie de la Washington. „Există numai două lucruri pe care Trump ni le-a cerut vreodată: să-l votăm, iar acum, pe 6 ianuarie, să mergem în Capitală. Ne pregătim coloanele de mașini și vom fi acolo. Nu am servit în armată, dar acum simt că sunt în armată. Și intru în război. Mă duc la luptă pentru țara mea. Cred că toți simțim așa. Trump nu este doar președintele Americii, el este liderul lumii libere. Întregul eveniment va fi ca momentul nostru din 1776” (Revoluția Americană). Am redat câteva declarații ale organizatorilor și participanților la protest, așa cum ele se găsesc în sutele de reportaje ale presei libere americane. Marșul către Capitală și protestul vor fi organizate de trei mai grupuri, care de data aceasta se vor coordona între ele. Presa relatează de asemenea că susținătorii președintelui, inclusiv organizatorii evenimentelor, se bazează inclusiv pe vicepreședintele Mike Pence pentru a lua atitudine atunci când Congresul se va întruni. În calitate de președinte al Senatului (potrivit regulamentului ședințelor acestei camere), Pence este însărcinat cu deschiderea plicurilor care conțin voturile electorale. Unii dintre cei amintiți, dar și numerosi analiști politici independenți, spun că el ar putea refuza să facă acest lucru și să declanșeze astfel un blocaj care ar putea fi soluționat de Curtea Supremă.


Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews