ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.


Mulțimile uriașe care s-au ridicat la Washington sunt clasa de mijloc a țării lor. America profundă și adevărată. Nu asistații sociali venetici ai ultimelor decenii, pe cale să ruineze azi America. Da, vina principală nu e a lor, ci a conducătorilor de până la Trump, care i-au învățat puturoși și iubind America numai pe dolarii redistribuiți nedrept de la cei care au muncit și muncesc din greu pentru ei, pentru copiii și țara lor. America profundă și adevărată nu sunt nici cei care au spălat creiere cu ideologiile cele mai perverse și oribile, și nici cei care și le-au lăsat spălate – o "elită culturală” ieșită din minți, în ultimele decenii teroriști ai minții și sufletului îndumnezeit. Din cauza cărora asemenea adevăruri nu pot fi spuse nici azi, în America și în întreg Occidentul, decât cu spaima că, "incorect politic” fiind declarat, poți suporta cele mai dure consecințe. Mesagerii Americii profunde și adevărate au plecat pentru moment din capitala federală ca să-și facă auzită vocea și în statele în care mai există judecători, ideologizați și ei, care ar vrea ca tâlhăria electorală la care s-au dedat sataniștii lumii să fie acceptată ca atare. Ei au avertizat însă că ceea ce au de gând, dacă nu se va face dreptate, „Nu s-a terminat”. Așadar, nimic mai periculos, cred, decât ca cineva să ignore o Americă adusă azi în stare de orice.

*O stea de astronomi necunoscută/ Imi face semn să urc până la ea,/ Dar nu pe calea cea de toți știută,/ Ca taina să rămână doar a mea./ Să știu doar eu de ce și cât îi sunt de drag,/ Iar dorul ei de ce de-o veșnicie e pribeag (VS).

*Recunoașterea alegerii lui Biden de către cei de la Putere și din Opoziție e mai mult decât o greșeală, e o crimă. Pentru care am însă motivele mele să cred că, dacă va fi să se plătească, vor plăti ei înșiși, și nu românii în numele cărora aceste unelte jalnice alte globalismului satanist nu mai vorbesc demult.

*La Washington, hoarde de negri de la BLM și teroriștii din AntiFa îi vânează pe suporterii lui Trump. Aceștia sunt deci uneltele sataniștillor lumii, celor care trăiesc un coșmar la gândul că America îi va spulbera dacă Trump învinge. Manifestațiile de ieri arată însă că America americanilor nu poate fi îngenuncheată. Peste Ocean multă lumea se întreabă dacă Biden va denunța atacurile la care se dedau suporterii lui. Același lucru mă întreb și eu, iar dacă răspunsul va fi nu, candidatul globaliștilor neo-marxiști își va arăta încă o față hidoasă.

*Am scris încă înainte de mitingul uriaș de la Washington: "E o copilărie să crezi că Trump va mai putea câștiga? Nu, o copilărie e să crezi că el va putea pierde. Iar asta pentru că America americanilor nu va permite așa ceva.”

*Papa Francisc l-a ”binecuvântat și felicitat” și el pe președintele ales bules, omul globalismului satanist. Din păcate aici avem o mare problemă nu cu acest Papă excentric – mai ales, și cel mai grav, prin raportare la dreapta credință – ci cu Biserica Romano-Catolică însăși, pusă astfel într-o situație foarte complicată.

*Să comparăm ce-au spus poeții lumii despre simțământul dragostei, etern și fără egal, cu ce-a spus Dumnezeu Însuși, prin gura Sfântului Apostol Pavel, și vom vedea din nou – cum altfel? – derizoriul uman și măreția dumnezeiească, Dragostea Însăși.

*- Vă rugăm să păstrați distanța socială! - Vă rugăm să vă duceți dracului!

*Neavând interese ticăloase, Trump e singurul care lucrează conform adevărului banal că Occidentul ori va reveni urgent la democrație ori va dispărea.

*Dacă loaza de la Cotroceni l-a felicitat pe ramolitul de Biden, când va fi instalat Trump felicitările voi fi trimise probabil de instalatorul Palatului.