ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Slovacia șochează lumea: Noul prim-ministru respinge semnarea Tratatului OMS privind pandemia. Premierul Robert Fico califică Tratatul OMS privind pandemia drept "un nonsens inventat de companiile farmaceutice lacome", transmite Vigilant News.

Discursul premierului slovac Robert Fico în fața partidului aflat la guvernare (SMER):

„M-am născut în Slovacia și încă vorbesc limba. Aș dori să spun foarte clar pentru început că aceasta este o reuniune a unui partid politic, nu este o reuniune oficială a guvernului, așa că vă rog să nu mai fiți atât de serioși, la urma urmei am câștigat alegerile, pentru numele lui Dumnezeu, haideți să sărbătorim puțin victoria noastră...

În alegeri, poporul a respins pur și simplu mass-media, organizația neguvernamentală și, din păcate, conceptul minoritar impus de puterea străină de progresism, ideologia de gen, piața liberă și dușmănia mortală împotriva oricărei persoane care are o opinie diferită de cea pe care ar trebui să o aibă.

Dacă cineva avea o opinie diferită cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19, era "periculos pentru societate".
 
Presa a scris deschis, după cum vă amintiți cu toții, și citez chiar acum: "că fiecare persoană nevaccinată ar trebui să guițe de durere ca un porc. Este necesar să se folosească forța dacă cineva refuză politica serului"

Și astăzi se demonstrează că perspectiva noastră de libertate privind vaccinarea și măsurile guvernamentale în lupta împotriva COVID, care a încălcat în mod grosolan drepturile omului, a fost corectă și justificată.

Un studiu după altul confirmă consecințele scandaloase ale vaccinării în masă cu vaccinuri experimentale netestate.

Da, confirm în calitate de lider al partidului și confirm în calitate de lider al guvernului, că voi sprijini eforturile unor politicieni din noua coaliție guvernamentală de a evalua politic ceea ce a făcut guvernul precedent din 2020 până în 2021 și, de asemenea, de a examina partea financiară a achizițiilor extinse, adesea complet absurde, de dispozitive medicale și vaccinuri.

În același mod, declar, de asemenea, foarte clar, că SMER Slovakian Social Democracy (partidul politic aflat la guvernare) NU va susține consolidarea puterilor Organizației Mondiale a Sănătății în detrimentul statelor suverane în gestionarea luptei împotriva pandemiilor.

Voi spune că o astfel de prostie ar fi putut fi inventată doar de companiile farmaceutice lacome care au început să perceapă rezistența anumitor guverne împotriva vaccinării obligatorii.

Conform Constituției Republicii Slovace, validitatea unor astfel de acorduri internaționale în favoarea Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) necesită aprobarea Consiliului Național al Republicii Slovace și nu cred că partidele politice slovace suverane își vor exprima o astfel de aprobare, iar SMER (partidul politic aflat la guvernare) și parlamentarii săi cu siguranță nu o vor face.”