ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


O slujbă specială de pomenire pentru Regele Mihai a fost oficiată marți de Arhiepiscopul Aradului, Timotei, în biserica ortodoxă din Săvârșin, unde Majestatea Sa obișnuia să meargă de Crăciun. 

Fiicele Regelui Mihai au venit pe jos la biserica ortodoxă din comuna Săvârșin. O localnică a așteptat-o pe Majestatea Sa Margareta cu un buchet de șapte trandafiri albi, informează TVR.

Biserica din comună a fost mai plină decât oricând. Au venit la slujbă și oameni de prin alte părți, iar o tânără a venit de la Timișoara.

Arhiepiscopul Aradului a oficiat o slujbă specială în memoria Regelui Mihai, alături de preotul paroh al comunei. Dintre cele cinci surori îndoliate, doar Principesa Sofia nu a participat la slujbă.

La ieșirea din biserică, Majestatea Sa Margareta nu a dorit să facă declarații.

Familia Regală este în doliu timp de 40 de zile și va rămâne la Săvârșin și de Anul Nou. Este pentru prima dată când s-au reunit toate cele 5 fiice ale Majestății Sale la castelul preferat al Regelui Mihai, pentru că trăiesc în mai multe părți ale lumii: Marea Britanie, Franța și America.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews