ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-o postare pe Facebook,  Andrei Tiberiu Maria sau Smiley, așa cum este mai cunoscut,  a scris că muncește foarte mult pentru a obține ceea ce își dorește.   Artistul spune că nu crede în noroc, ci că este nevoie de muncă, talent și foarte multă disciplină pentru îndeplinirea visurilor. Dar și de credință.

„Muncesc zi de zi pentru ce vreau să obțin… Eu nu cred în noroc… Cred în talent, muncă, disciplină, focus și o echipă inimoasă și dedicată… Cred în muzica făcută din suflet și cu suflet. Cred în oameni pasionați. Cred în Dumnezeu!”, este mesajul transmis de artist pe contul său de socializare. 

Andrei Tiberiu Maria, cunoscut sub numele de scenă Smiley, este un cântăreț, compozitor, producător și prezentator, fost membru al trupei Simplu. Artistul, în vârstă de 35 de ani, și-a început și o carieră solo, iar în 2008 și-a lansat primul album, „În lipsa mea”, notează libertatea.ro.

In 2016, Smiley a petrecut câteva zile la schitul românesc Prodromu, gazdă a uneia dintre cele mai cunoscute icoane făcătoare de minuni din lume: Maica Domnului Prodromița. Nu a fost prima data când artistul a ales să se reculeagă în acest loc sfânt al Ortodoxiei, așa cum ActiveNews relata la vremea respectivă.