ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Un șobolan a fost surprins pe hol la Ministerul Economiei, clădire care se află în apropiere de Piața Victoriei, în Sectorul 1 al Capitalei. În imagini se vede cum rozătoarea se plimbă pe un covor roșu, aflat pe holul din minister, transmite Antena 3.

"Reprezentații presei de la minister spun că există într-adevăr o problemă și la nivelul acestei instituții publice cu șobolanii, la fel cum are și tot Sectorul 1, cu acești șobolani pe care i-am văzut tot mai des în casele oamenilor", a trasmis Gina Vacariu, senior editor Antena 3.

De când Sectorul 1 este condus de USR-ista Clotilda Armand, rozătoarele s-au înmulțit. La Ministerul Economiei a fost instalat Claudiu Năsui, fiul tatălui lui și nepotul unchiului lui, de la același partid supranumit Uniunea Șobolanilor din România.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews