ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un șobolan a fost surprins pe hol la Ministerul Economiei, clădire care se află în apropiere de Piața Victoriei, în Sectorul 1 al Capitalei. În imagini se vede cum rozătoarea se plimbă pe un covor roșu, aflat pe holul din minister, transmite Antena 3.

"Reprezentații presei de la minister spun că există într-adevăr o problemă și la nivelul acestei instituții publice cu șobolanii, la fel cum are și tot Sectorul 1, cu acești șobolani pe care i-am văzut tot mai des în casele oamenilor", a trasmis Gina Vacariu, senior editor Antena 3.

De când Sectorul 1 este condus de USR-ista Clotilda Armand, rozătoarele s-au înmulțit. La Ministerul Economiei a fost instalat Claudiu Năsui, fiul tatălui lui și nepotul unchiului lui, de la același partid supranumit Uniunea Șobolanilor din România.