ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Culturistul de renume mondial Neil Currey a murit la doar 34 de ani. Anunțul a fost făcut de fostul său antrenor, informează Frontline News.

Milo Sarcev a dat vestea morții lui Currey pe Instagram, numind-o "absolut șocantă". Deși inițial postarea presupunea o sinucidere, aceasta a fost editată între timp și acum nu face nicio mențiune despre sinucidere, relatează Truth Press.

Currey a fost un culturist profesionist care a câștigat medalia de aur la New York Pro 2022. El a continuat apoi să concureze la Mr. Olympia, concursul internațional care a lansat cariera lui Arnold Schwarzenegger. El a terminat pe locul 16 la categoria Classic Physique.

"Uimit și mai mult decât întristat de vestea tragică că Neil Currey a decedat la frageda vârstă de 34 de ani", a scris RX Bodybuilder, un site de știri de top din industria culturismului. "Transmitem cele mai sincere și profunde condoleanțe familiei lui Neil, prietenilor și tuturor fanilor săi din întreaga lume."

Moartea subită a lui Currey vine la patru luni după ce faimosul influencer de culturism Jo Lindner a murit subit din cauza unui anevrism. Avea 30 de ani. 

Lindner, care era cunoscut sub numele de război Joesthetics, dezvăluise cu doar câteva săptămâni înainte că fusese "presat de colegi" să facă patru doze de vaccin anticovid, lucru pe care nu dorea să-l facă.

"Știți cum este. Este același lucru - te duci la o petrecere și ești cu persoanele nepotrivite, dintr-o dată s-ar putea să faci ceva în această petrecere pe care nu vrei să o faci", a declarat Lindner la podcastul Raw Talk al lui Bradley Martyn. "Eram în acest loc ... și prietenii mei au spus: "noi putem să o luăm, tu ar trebui să o iei, omule"."

"Ai fost presat de colegii tăi să te vaccinezi?" a întrebat Martyn.

"Da, într-un fel", a răspuns Lindner.

Vedeta fitnessului a povestit că, în urma injecțiilor, în sângele său au fost găsite particule străine care l-au determinat pe medicul său să îi recomande să își curețe sângele printr-un proces numit plasmafereză. Lindner a fost supus procedurii de două ori.

"Doctorul a spus: 'Trebuie să o faci, omule, dacă vrei să supraviețuiești după ce ai făcut aceste injecții'. Trebuie să faci asta acum'", a spus Lindner.

Anul trecut, premiatul model de culturism și fitness Doug Brignole a murit subit după ce a lansat o provocare publică celor care au refuzat injecțiile cu COVID-19.

"Am suficientă încredere în vaccin, pe baza cercetărilor mele, pentru a-l face", a postat Brignole pe Facebook în aprilie 2021. "Cei care credeți că vaccinul ucide oamenii mă pot folosi ca test. Dacă mor, ați avut dreptate. Dacă nu mor și nu am efecte negative, ați greșit și ar trebui să recunoașteți (cel puțin față de voi înșivă). Mai bine, ar trebui să recunoașteți că ați fost induși în eroare și să spuneți lumii cine v-a indus în eroare, astfel încât alți oameni să poată beneficia de faptul că îi pot evita pe acești temători." 

Brignole a murit 18 luni mai târziu, la vârsta de 63 de ani. El era sănătos și se pregătea să pozeze ca invitat la AAU Mr. Universe din Las Vegas, pe 22 octombrie. Un raport al medicului legist a enumerat cauza morții lui Brignole ca fiind COVID-19 cu boală cardiovasculară aterosclerotică - artere întărite. 

Brignole fusese vaccinat de două ori cu serurile Moderna.