ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Modelul Tabby Brown, care a fost împreună cu celebrii fotbaliști Raheem Sterling și Mario Balotelli, a murit la vârsta de 38 de ani, informează Daily Mail. 

 
Omagii s-au revărsat pentru Tabby, care a lucrat și pentru Playboy și a apărut în reclame pentru Canon, Virgin Atlantic, AXE și Lynx, precum și în emisiunea de reality show de la Channel 5. De asemenea, a apărut în videoclipuri muzicale pentru Snoop Dogg, Dizzee Rascal și B.O.B.

Fostul manager al modelului a confirmat moartea tragică a acesteia. 
 
Cauza morții ei rămâne neclară.

 
 
(Tabby Brown și fotbalistul Raheem Sterling)
 
 Modelul a devenit rapid cunoscută, apărând pe coperta mai multor reviste și obținând câteva spectacole de prezentare.

În 2009 a fost selectată să reprezinte Anglia la World Super Model, care a avut loc în Taiwan, potrivit profilului său de actriță. În același an, a fost prezentatoare la International Football Awards, Music Download Awards și Urban Music Awards.

În 2010, a jucat în mai multe videoclipuri, inclusiv pentru piesa de succes Magic a lui B.o.B și Rivers Cuomo, în care este văzută dansând în bikini.

Apoi a jucat în videoclipul Dirtee Disco al lui Dizzee Rascal, în care joacă rolul uneia dintre intrusele de la poartă, dansând și îmbrățișându-l pe rapper.

În anul următor, modelul și-a făcut apariția în videoclipul Open Your Eyes, al lui Alex Metric, iar în 2012 a jucat în videoclipul lui Snoop Dog "Funny H**s".

Tabby a fost împreună cu starul echipei Chelsea, Raheem Sterling. Nu este clar cât timp au fost împreună, dar în martie 2016 au fost văzuți plecând împreună de la hotelul Lowry din Manchester, după o întâlnire.