ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Directorul de producție al emisiunii Britain's Got Talent, Dean Jones, a murit la vârsta de 56 de ani, transmite Daily Mail.

Dean a murit în urma unei scurte lupte cu cancerul, au confirmat apropiații săi. 

Prietenii săi au creat o pagină JustGiving în onoarea regretatului regizor și au spus că moartea sa a fost un "șoc imens pentru toți cei care l-au cunoscut". Aceștia au spus că a rămas pozitiv pe tot parcursul luptei sale.

Dean s-a aflat în spatele unora dintre cele mai îndrăgite emisiuni britanice, precum Take Me Out și The X Factor - precum și BGT. 

Freemantle UK, compania din spatele BGT, a donat 5.000 de lire sterline în onoarea sa și a scris: "Cu multă dragoste din partea tuturor celor de la Fremantle. Dean a fost un om unic, iubit de noi toți și ne va lipsi enorm".

Începând ca asistent de producție la Teatrul Noel Gay, Dean s-a mutat mai târziu la Noel Gay Television, înainte de a conduce unele dintre cele mai mari emisiuni din Marea Britanie.

Amelia Brown, director executiv al companiei, a scris: "Dean Jones a fost o persoană la care toți cei din industria noastră ar trebui să aspire să semene. A fost un maestru al industriei noastre, precum și un mentor, un susținător și o parte imensă din viețile noastre la Fremantle.

'Nu depunea niciun efort în ceea ce făcea și a realizat mai mult în viața de zi cu zi decât oricine altcineva pe care îl cunosc în televiziune. A fost cel mai inteligent și amuzant om și a fost coloana vertebrală a emisiunilor care au modelat peisajul nostru cultural în divertisment.

'A fost iubit de noi toți și lasă un gol imposibil de umplut, precum și o moștenire în care vom încerca cu toții să fim doar un pic mai 'Dean'.

'Ne va lipsi enorm de mult în fiecare zi'. 

Suzy Lamb, fosta colegă a lui Dean, a scris: "Dean avea acest fler incredibil de a te face să te simți ca fiind cel mai special. A fost cea mai muncitoare, cea mai dedicată și grijulie persoană cu care am lucrat vreodată. Chiar și atunci când era în concediu, răspundea la e-mailuri mai repede decât oricine altcineva.

'Era un maestru al negocierilor, cu abilitatea de a te face să simți că tu câștigi, chiar dacă el câștiga și, prin urmare, la fel și programul și, în cele din urmă, afacerea'.

Ea a adăugat: "Dean avea timp pentru toată lumea, indiferent de rolul pe care îl aveau, știa numele tuturor. Era cu totul unic, fără niciun fel de ego. Memoria sa enciclopedică pentru cifre și bugete pentru seriale realizate cu ani și ani în urmă era uluitoare. 

'Pe lângă televiziune și, bineînțeles, soțul său incredibil, Graham, Dean avea o altă pasiune... ciocolata! Din când în când îl mituiam cu bunătăți pentru a încerca să obțin ceea ce îmi doream. Nu va exista niciodată un alt Dean. A fost pur și simplu cel mai bun'.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews